Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Sunday Facial met L'Oréal


Een zondag waar je eens helemaal niets gepland hebt, kan toch zalig zijn, geef toe! Extra lang in bed blijven liggen, gezellig een film kijken, koekjes bakken, ... maar ook leuk voor een beauty-sessie, in je eigen home-spa! Een bad of uitgebreide douche, haarmasker, nagels lakken of zelf een heuse facial. L'Oréal snapt helemaal wat ik bedoel, want met hun Sunday Facial zetten ze drie producten in de kijker die je huid eens extra gaan verwennen en verzorgen!

Als eerste ga je je huid het beste gaan scrubben, met de Sugar Scrubs Glow, die de huidtextuur gaat verfijnen en de huid laat stralen! Hij bevat een 100% natuurlijk exfoliant van fijne suikerkristallen. Ze bevatten drie suikers (bruin, blond, wit) voor een grondige, maar zijdezachte exfoliatie.
Daarnaast bevat deze ook druivenpitolie, vol vitamine E om de huid te verhelderen. Monoi olie, een natuurlijke moisturizer die de huid beschermt tegen dofheid. En Acaipoeder, helpt het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken.
De huid is schoon, gladder en stralend, en na regelmatig gebruik gaat de teint ook helderder worden en de huidtextuur fijner.

Hoe ga je aan de slag? Breng een fijn laagje aan op een schone huid. Voeg lauw water toe en masseer het zacht over het gezicht in ronddraaiende bewegingen. Mag tot drie keer per week gebruikt worden.
Hij ruikt heel aangenaam en voelt zacht aan op de huid, terwijl het effect toch merkbaar is!

Tweede stap in je Sunday Facial, is een masker op je gescrubde huid, namelijk het detox masker Pure Clay, die de huid extra zal laten stralen. Hij bevat een unieke combinatie van 3 pure kleien, nl. Kaolien, voor een intense reiniging om teveel aan talg te absorberen. Montmorilloniet, rijk aan mineralen om imperfecties aan te pakken. Ghassoul, helpt om de teint te gaan verhelderen.
Deze 3 kleinen worden gecombineerd met detox-eigenschappen van charcoalextract in een masker-crème textuur die niet uitdroogt, om de huid te ontgiffen en te laten stralen.

Hoe ga je te werk? Breng een fijne laag aan op een gereinigd gezicht. Laat het masker 5 tot 10 minuten drogen tot het een grijze kleur krijgt, en spoel vervolgens af met lauw water.
Het masker heeft een lichte geur, best aangenaam, en voelt wat fris aan. Hij wordt snel hard waardoor je het makkelijkst met een nat washandje verwijderd. Mijn huid voelt inderdaad niet trekkerig aan nadien, maar voelt schoon en soepel.

Natuurlijk is hydrateren de laatste en derde stap. Je huid is nu zuiver en stralend, maar kan natuurlijk nog wat voedende bestanddelen gebruiken. We gebruiken daarvoor de Hydra Genius Aloë Water, Liquid Care. Het is een intelligente hydratie, geïnspireerd op de 'Liquid Care' afkomstig uit Azië. Deze liquid care is intens hydraterend en ultra geconcentreerd in water.
Hij is snel geabsorbeerd, en verspreid actieve bestanddelen tot diep in de huid, wat zorgt voor een direct frisse en langdurige sensatie.

De belangrijkste ingrediënten zijn puur Aloë Vera sap en hyaluronzuur, die beide zorgen voor een intense hydratatie.
De textuur is vloeibaar, fris en fijn, helemaal niet vet of plakkerig. En de huid is zacht, comfortabel, en diep gehydrateerd. Deze is voor de normale tot gemengde huid, ook verkrijgbaar voor de normale tot droge huid.

Het is dus eigenlijk een hydraterend serum, dus die gebruik je onder je dag- of nachtcrème om de huid extra te gaan voeden. Hij is zo fijn, zeker nu het bijna winter is.
Hij ziet er niet alleen leuk uit, hij voelt ook aangenaam aan op de huid, en heeft een frisse en fijne geur!

Zo, mijn gezicht is weer helemaal opgefrist deze zondag! Wat denken jullie van deze producten? En hebben jullie nog leuke beautytips voor tijdens een rustige zondag?

L'Oréal Sugar Srubs - 50ml - €10.99
L'Oréal Masker Pure Clay - 50ml - €9.99
L'Oréal Hydra Genius Aloë Vera - 70ml - €10.99
Verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuis, ...
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier