Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Uitgetest - Elseve Dream Long Steam Mask


Met mijn lange haren ben ik zo blij dat er de laatste tijd zoveel nieuwe producten en lijnen op de markt gekomen zijn voor lang haar. Want als je je haar mooi lang wilt houden, is het toch belangrijk om het goed te gaan verzorgen! Zo testte ik onlangs het Elseve Dream Long Steam Mask en ik vond het echt zo goed!
Maar wat is dat nu precies zo een steam mask voor je haar? Wel, het is een zelfverwarmend stoommasker voor lang en beschadigd haar. Hoe het precies werkt en wat het doet, leg ik vandaag uit in deze blogpost!

Het zelfverwarmend stoommasker bevat castorolie, keratine en vitamines die beschadigde haren gaan herstellen en gespleten punten gaan voorkomen. Het is dus een verzorging voor lang haar, ideaal voor beschadigd haar omdat het de haarvezel vanaf de wortel gaat gaan herstellen. Maar het versterkt ook het haar, gaat het gaan voeden en maakt het glanzend.

Het masker bestaat uit intensieve balsem en een zelfverwarmend haarkapje. De balsem is een krachtige cocktail van plantaardige keratine (om je haar te herstellen tot in de punten), vitamines (om je haar sterker te maken) en castorolie (om je haar te voeden, glans te geven en te helpen je haar lang te houden).
Het haarkapje is geïnfuseerd met warm wordende olie dat de intensiteit van de zorg verhoogt. Breng de balsem aan op handdoekdroog haar. Doe daarna het kapje aan en masseer het haar om het op te warmen. laat 10 minuten intrekken en spoel nadien grondig uit.

Doordat het opwarmt voelt het heel aangenaam aan, en soort het niet om het 10 minuten te laten zitten. Mijn haar voelde heel zacht en goed aan nadien, ik was best onder de indruk. Ik denk als je maandelijks zo een steam mask gaat gebruiken, dat je haar daar heel tevreden mee zal zijn!

Wat denken jullie van zo een stoommasker voor je haar? Hebben jullie dat eerder al gebruikt?

Elseve Dream Long Steam Mask - €3.99
Verkrijgbaar bij de drogisterij
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier