Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kids: Uitgetest - Ready2Robot Big Slime Battle


We kunnen het niet meer ontkennen, de sint is ondertussen in ons land toegekomen, en om de kinderen te helpen wat er op hun brief naar sinterklaas moet komen, zien we tal van reclamespots en - boekjes vol met de nieuwste speelgoedjes en spelletjes.
Ook hier wordt er al grondig geknipt en geplakt, al zal de sint niet met alles akkoord zijn met wat er allemaal op de brief staat, maar dat moet hij dan zelf maar beslissen!
Wij hebben alvast een leuke tip voor op die van jouw kinderen, uitgetest en goedgekeurd, de Ready2Robot Big Slime Battle!

Mijn zoontje heeft nu de leeftijd van 11 jaar, en hoewel hij nog veel met zijn auto's en superhelden speelt, het is niet altijd makkelijk meer om hem echt met veel anders nog te boeien. Maar de Ready 2 Robot speeltjes leerde hij onlangs kennen, en vond het geweldig leuk! Het concept is ook zo uitgebreid want ze kunnen er heel wat mee gaan doen. Zo is er eerst al de verrassing, wat zit er precies in mijn doosje, welke robot en wapens ga ik hebben, het zelf in elkaar steken van de robot en nadien ook kiezen welke wapens hij gaat gebruiken, maar ook slijm, wat ze natuurlijk ook altijd geweldig vinden!
Nu hebben ze ook een echte gevechtsarena, de Big Slime Battle, waar ze met de robots een waar gevecht kunnen houden, met wapens én slijm!

Het is ook een superleuke opbergdoos, die makkelijk mee te nemen is (hallo, familie-feestjes voor kerst en nieuwjaar!). Hij bevat 2 Bot Blasters, dus 2 te bouwen robots, automatisch vurende raketten, alles om zelf slijm te maken, allerlei extra wapens en ook wapens die je kan gaan vullen met slijm om echte slijmgevechten te houden tussen de robots. En die gevechten kunnen ze gaan houden in de arena, want de handige opbergdoos, met geheime kamers, wordt dus omgetoverd tot een Fightanium Arena! Fun verzekerd!

Noah vond het geweldig leuk, en heeft er al uren speelplezier mee gehad! Hij vond het al leuk om de koffer te openen met de draaiknop, en het feit dat het zo een leuke koffer is die hij kan meenemen, is voor hem ook een pluspunt!

Wat denken jullie hiervan, zou dit iets voor jouw zoon of dochter zijn?
En hebben jullie nog leuke tips wat wij hier op het sinterklaaslijstje kunnen zetten?