Mogelijk gemaakt door Blogger.

9 jaar Sprinkles on a Cupcake


Happy Birthday Sprinkles on a Cupcake!! 11 januari is mijn blogverjaardag, en dit jaar ben ik 9 jaar bezig met bloggen. Ongelooflijk, kan het zelf soms niet geloven dat het eigenlijk al zolang is!
Ik blijf het steeds geweldig leuk vinden. Ik ben een positief persoon, en probeer dat ook hier zoveel mogelijk over te brengen, op een persoonlijke manier.

En ik ben ook echt blij en trots met mijn blog, de laatste jaren heb ik echt het gevoel dat Sprinkles on a Cupcake een weerspiegeling is van mezelf. Ik vind het zo leuk om mijn eigen plekje te hebben, waar ik kan delen wat ik geweldig, leuk en mooi vind, waar ik mee bezig ben en wat me interesseert. Mijn ervaringen delen en mensen inspireren, dat vind ik zo mooi aan het bloggen.
En het is ook wat mijn eigen dagboek, ik ga vaak nog eens door mijn verschillende berichten, zijn vaak ook leuke herinneringen, of bv. handige recepten.

Daarnaast is ook het contact met mensen door het bloggen zo leuk! Soms kan ik echt niet geloven dat mensen interesse hebben in wat ik te vertellen heb, maar dan krijg ik een fijne reactie, mensen die laten weten dat ze ge├»nspireerd zijn door iets wat ze hier gelezen hebben. Mensen die aan mij denken omdat ze ergens iets typisch Petra tegenkomen. Of gewoon mensen die de tijd nemen om artikels te lezen of een reactie achter te laten, vind ik echt zo geweldig en ben ik ook heel dankbaar voor!
Met sommige mensen heb ik echt een band gekregen, sommige lezers die vaak reacties achterlaten voelen op den duur heel vertrouwd aan, precies of ik ze ken.
Mede-bloggers die echt al jaren vriendinnen zijn, die ik niet meer zou kunnen missen in mijn leven, en die ook voor je klaar staan tijdens moeilijke momenten! Maar ook contact met mede-bloggers die gewoon positief zijn naar elkaar, elkaar steunen en raad geven.

Dus echt bedankt aan jullie allemaal, zonder jullie zou Sprinkles on a Cupcake niet zijn wat het nu is! Bedankt voor de alle bezoekjes aan de blog, reacties, berichtjes, likes en mailtjes!
Bedankt ook voor alle steun, zowel van jullie lezers als de mensen rondom mij! Mijn vriend en mijn zoontje, mijn familie en vriendinnen, pr-mensen en bedrijven! 

Op naar een nieuw blogjaar, 10 jaar volgend jaar (!) en op vele mooie momenten samen.
Ik ben ook heel erg benieuwd naar wat jullie graag lezen op de blog, dus laat het zeker weten!!