Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Gliss Kur - Supreme Lenght voor lang haar


Meer en meer komen er verzorgingsproducten op de markt voor lang haar, wat ikzelf én mijn lang haar uiteraard heel fijn vinden! Ook Gliss Kur heeft een gamma uit, namelijk Supreme Lenght, speciaal ontworpen voor de verzorging van lang haar, met daarin een shampoo, conditioner en repair control cream.
Ik testte ze uit, en vertel graag mijn bevindingen!

Hoe langer het haar wordt, hoe meer het wordt blootgesteld aan het haardrogen, het borstelen, het steilen en het stylen. Het haar ondergaat langdurige schade, de haarstructuur wordt verzwakt en tenslotte breekt het haar af.
Dat willen we natuurlijk vermijden, net als Gliss Kur! Zijn producten uit het gamma Supreme Lenght bestaat uit een formule met herstellende micro-lipeden en pioen-essence, om lang haar te herstellen tot in de puntjes, gespleten haarpunten te verminderen en de haarstructuur te versterken zodat het beter beschermd is tegen toekomstige schade. 

De Gliss Kur Supreme Lenght shampoo gaat het overtollige talg aan de haarwortels in alle zachtheid gaan verwijderen. De conditioner gaat je haar dan weer soepel en makkelijk doorkambaar gaan maken. Daarnaast is er ook een Repair Control Cream, een lichte crème om pluis in bedwang te houden en het haaroppervlak glad te maken. Aan te brengen voor het drogen, of kan ook op droog haar voor als je haar pluizig of droogt oogt.

Een combinatie van deze drie zorgt voor lang, soepel en zijdezacht haar zonder pluis. Zowel de wortels als de puntjes zijn verzorgt. Daarnaast beschermen ze tegen verdere schade en hebben ze ook een heerlijke geur, wat zoetige en bloemig, dus ik kan ze ten zeerste aanbevelen, ook als je haar niet superlang is maar toch wat extra verzorging kan gebruiken.

Wat denken jullie van dit gamma?

Gliss Kur Supreme Lenght
Shampoo - 250 ml - €3.79
Conditioner - 200 ml - €3.79
Repair Control Cream - 150 ml - €5.79
Verkrijgbaar in de supermarkt en de drogisterij

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier