Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Labello - Crayon Lipstick


Ik ben geen grote lipstick-fan, ik kies dan het liefste voor een verzorgende lippenbalsem met een kleurtje! Mijn favoriete lippenbalsem blijft nog steeds die van Labello, en met de nieuwste Crayon Lipstick heb je nu ook de verzorging van Labello en de look van een lipstick.
Verkrijgbaar in vier kleurtjes, ik stel ze even aan jullie voor:

De nieuwe Crayon Lipsticks voorzien je lippen meteen van een goede kleurdekking, en de verzorgende formule trekt direct in je lippen en houdt ze lang gehydrateerd, dankzij de formule met natuurlijke oliën.

In totaal zijn er vier verschillende kleurtjes, voor ieder wat wils. Zo is er Coral Crush (een koraalkleur), Poppy Red (felrode kleur), Black Cherry (donderpaars) en Hot Pink (felroze kleur, niet op de foto's).
De kleur is intens, met één laagje heb je al een mooi kleur op je lippen, maar als je toch nog iets opvallender wilt, kan je de kleur zeker gaan opbouwen en in laagjes werken.

Ik vind ze heel erg leuk, als is de paarse kleur helemaal mijn ding niet. Maar ik durf wel eens kiezen voor rode lippen, en dan vind ik deze echt heel geslaagd want ik smeer toch graag en veel met lippenbalsem, dus nu kan ik beide doen, mijn lippen verzorgen terwijl ze toch een mooi kleurtje hebben! 

Wat vind jij van deze nieuwe Crayon Lipsticks? Welke kleur is jouw favoriet?

Labello Crayon Lipstick - €6.99/st.
Verkrijgbaar in de drogisterij, supermarkt, ...
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier