Mogelijk gemaakt door Blogger.

10 jaar Sprinkles on a Cupcake


Happy Birthday, Sprinkles on a Cupcake!! Mijn blog bestaat vandaag maar liefst 10 jaar! Euh, 10 jaar, hoe kan dat!? Tien jaar geleden postte ik hier op mijn eigen plekje op het world wide web mijn eerste artikeltje online. Beetje onzeker en 'ga ik dit echt wel doen?', en nu zijn we hier zoveel jaar verder.

Waar het in het begin een beetje meer 'informerend' was, ik vertelde jullie graag over nieuwe collecties (beauty en fashion), of nieuwe liedjes die uitkwamen, inspiratie rond outfits die ik spotte bij celebs, enz. tot nu echt een persoonlijke blog waarbij ik mijn eigen verhalen deel, dingen die ik leuk vind, waar ik mee bezig ben, zowel met mijn gezin als alleen, receptjes die ik heb uitgeprobeerd, reizen en dagtrips, ... Gewoon mijn eigen ding doen, positief maar eerlijk, met heel wat kleur (oké heel wat roze en glitters en sprinkles en ...), maar gewoon ook heel echt! Mijn ervaringen delen en mensen inspireren, dat vind ik zo leuk aan het bloggen, ook nog na al die jaren.


Sommigen onder jullie lezen ook al jaren mee, en ik heb echt soms het gevoel dat ik jullie persoonlijk ken en ik hier dingen neerschrijf precies alsof ik ze aan vriendinnen zou vertellen. Ik kijk ook altijd uit naar jullie reacties of likes, ik vind het tof om te weten dat jullie iets interessant vinden om te lezen, of er tips uitgehaald hebben.
Sommige mensen sturen me soms ook echt berichtjes, om tips te vragen, of omdat ze iets gezien hebben wat hun aan mij deed denken, delen mijn blogposts, ... Ik vind dat persoonlijk contact echt zo leuk, dus nooit stoppen zou ik zeggen!
Ik heb ook echt vriendinnen gemaakt dankzij het bloggen, mensen die ik niet alleen met 'blog'-vragen maar ook voor persoonlijke kwesties mag contacteren, eens afspreken en bijkletsen samen, gewoon een een berichtje sturen, ...

Dus ik wil jullie allemaal bedanken, zonder jullie zou Sprinkles on a Cupcake, én ik, niet zijn wat het nu is!! Bedankt voor jullie talrijke bezoekjes, comments, likes, mailtjes en berichten! Bedankt dat jullie de tijd nemen om mijn verhalen te lezen.
En bedankt ook voor alle steun, zowel van jullie lezers als de mensen rondom mij! Mijn vriend en zoontje, mijn familie en vriendinnen, pr-mensen en bedrijven die willen samenwerken. 

Op naar de volgende 10 jaar!!