Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Mijn top 5 Clinique producten


Jullie weten het misschien wel, maar ik ben een echte Clinique fan. Ik gebruik heel veel van hun producten, maar wou vandaag eens mijn top 5 op een rijtje zetten. Dan heb ik het echt over de producten die ik dagelijks gebruik en/of al meerdere van heb opgebruikt!
Een overzichtje:

1. Beyond perfecting foundation + concealer
Met stip op nummer 1, mijn all-time favoriete foundation die ik al jaren gebruik, is toch wel deze! Ik heb heel graag een dekkende foundation, en deze is echt perfect. Mensen die liever een lichtere dekking hebben, gaan deze misschien te zwaar vinden. Maar hij geeft een volledige dekking zonder zwaar aan te voelen, dus ideaal voor mij.
Ik zit intussen al aan mijn derde of vierde flesje, dus dat wil dan al wat zeggen bij mij!


2. Superprimer universal face primer
Voor mijn foundation, gebruik ik eerst een primer. Deze zorgt voor een perfect gladde basis en gaat de huid gaan egaliseren. Ik ben heel fan van deze Superprimer van Clinique, in intussen al helemaal opgebruikt dus moet heel snel een nieuwe gaan halen, want ik merk zeker het verschil als ik mijn make-up opdoe met of zonder primer.


3. Take the day off cleansing balm
Ook deze make-up remover is een topfavoriet! Handig, want je hebt geen bijkomende wattenschijfjes ofzo nodig, en heel efficiënt want hij verwijdert in no-time alle make-up. Het is een crème die verandert in een satijnzachte reinigingsolie. Ik gebruik hem elke avond voor ik in de douche stap, en echt, ik kan niet meer zonder!


4. Dramatically different moisturizing lotion +
Nog een product dat ik dagelijks gebruik, is de moisturizing lotion. Momenteel gebruik ik hem nog steeds in combinatie met de Clinique iD. Een heel fijne dagcrème voor de gemengde tot droge huid, een topper, zeker in de wintermaanden.


5. Chubby Stick
Een vleugje make-up mocht ook zeker niet ontbreken in mijn top 5. En het was niet makkelijk om er maar eentje uit te halen, maar dan kies ik toch wel voor de Chubby Stick. Misschien wel één van de eerste Clinique producten die ik gebruikte en waar ik onmiddellijk fan van was. Ik vind het zo een fijne formule, een leuk kleurtje op je lippen die je niet voelt zitten én je lippen ook verzorgen.


Maar, daarnaast ben ik toch ook fan van de Clinique Pop Lip Shadow en de Pop Lacquer Lip Colour.
En ook hun oogschaduw kleurtjes zijn altijd supermooi en handig. Geen last van fall-out en mooie pigmentatie. Dus ik vermeld ze er ook graag nog even bij (noem het gerust een top 8 dan ;)).


Zijn jullie ook zo fan van het merk? Welke zijn jouw favorieten?