Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique - Beyond Perfecting Foundation + Concealer


De laatste weken sukkel ik een beetje met  mijn huid, heel wat last van onzuiverheden en rode vlekjes (het ziet er precies naar uit dat het begint te beteren, maar ik wil nog niet te luid roepen). Ik was dan ook dolgelukkig met de nieuwe Beyond Perfecting Foundation + Concealer van Clinique, die een volledige dekking geeft zonder al te zwaar aan te voelen en de hele dag lang blijft zitten. Ik vertel jullie er vandaag graag wat meer over:

De Beyond Perfecting Foundation + Concealer is dus een vloeibare foundation en concealer in één. Hij zorgt voor een volledige dekking maar is toch een lichtgewicht, hij blijft wel 12u lang zitten en zorgt voor een natuurlijk-matte finish. De luchtige samenstelling past zich ook aan aan de huid, zo worden drogere zones voorzien van extra hydratatie, en zijn vetabsorberende deeltjes juist actiever  in glimmende gedeelten.


Je kan hem dus gelijkmatig gaan verdelen als foundation, of plaatselijk aanbrengen als een concealer, dat doe je dankzij de unieke Magic Wand applicator. Met het gekromde uiteinde kunnen makkelijk stipjes aangebracht worden, en met een zijwaartse beweging kan je grotere vlakken van het gelaat gaan voorzien van product. Al moet ik zeggen dat ik het product sowieso liever met een kwast aanbreng, dus ik breng het met de applicator gewoon op mijn make-upborstel aan en zo ga ik het dan gaan verdelen.


Ik ben echt dol op de textuur en houdbaarheid van deze foundation en ook de dekking is geweldig! Ik voel me met deze op zoveel beter met mijn huid voor het moment, dus ik heb hem echt al elke dag gedragen. Door de dekkende formule breng je hem best wel in kleine hoeveelheden aan, en ga je echt gaan opwrijven. Het resultaat ziet er heel mooi uit, en dat blijft inderdaad toch heel lang aanhouden, geen al te glimmend voorhoofd en ook de drogere plekjes worden inderdaad gehydrateerd.

Wat ook geweldig is, hij komt in maar liefst 20 verschillende tinten, die jammer genoeg enkel via de webshop verkrijgbaar zijn, in de winkels zelf liggen er 6 tinten.
Ik testte Creamwhip 04 en Ivory 06, en ook al zijn ze best gelijkaardig, de Creamwhip gebruik ik momenteel, de lichtste van de twee.

Boven: Creamwhip - Ivory
Onder: Zonder make-up - met de Creamwhip Foundation/Concealer

Wat denken jullie van deze formule? Zou dit ook een geschikt product voor jou kunnen zijn, of ben je gezegd met een egale huid?

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer - €34.10
Verkrijgbaar in de parfumerie (6 tinten) of op clinique.be (20 tinten)