Mogelijk gemaakt door Blogger.

Swatch - Red, White & Blue


Ahoy mates, met Swatch is het aftellen naar de zomer, en dat doen ze met een superleuke zomercollectie in rood, wit en blauw thema, helemaal in marine-stijl, die je doet terugdenken aan stoere kapiteins, cruise-schepen en zomerse vakanties. En met namen zoals Sailing Lady, Digiwhale, Clownsfish, ... droom je ook helemaal weg.
Neem snel een kijkje:

Ik zet graag enkele van mijn favorieten op een rijtje! Ik ben vooral fan van het uurwerk met rood-witte strepen, als is het digitale ook wel heel leuk. Die met de vlaggen (foto bovenaan) is wel leuk gevonden, maar vind ik persoonlijk iets te druk om te combineren, ik heb het dan liever voor de meer effen kleuren.

Wat denken jullie van de collectie? En wat is je favoriet?

Meer info op de swatch website, waar je ze ook kan kopen.