Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pupa - Sporty Chic


Het Italiaanse merk Pupa gaat deze lente helemaal voor Sporty Chic, kleurrijk en fancy maar toch heel makkelijk in gebruik. Ze kiezen voor pasteltinten in de verpakking, maar ook voor de kleuren van hun producten, heel wat pastel met een matte afwerking, behalve de lippen, die mogen dan weer extra gaan glanzen!
Ik toon jullie vandaag twee producten uit het nieuwe gamma, namelijk de Like A Doll Cheeks & Hair en de Vamp! Maxi Stylo Liner, twee producten die er voor mij al uitsprongen, al vond ik het best wel een leuke collectie, die me helemaal op het lijf geschreven is (niet dat ik zo sporty ben, maar voor de kleurtjes dan ;)).

De Like A Doll Cheeks & Hair is een zacht poeder met een satijnen glow voor de wangen, maar kan ook voor het haar gebruikt worden. Hij verkrijgbaar in twee tinten, Aerobic Pink & Fitness Apricot, deze is dus de abrikooskleur.
De formule bestaat voornamelijk uit talk en is heel romig en zacht, wat zorgt voor een heel aangenaam gevoel op de huid.

Ik gebruik hem vooral voor de wangen, gewoon rechtstreeks aanbrengen op het gezicht en daarna gewoon blenden met de vingertoppen of een kwast. Voor het haar kan je het ook gewoon rechtstreeks aanbrengen tot wanneer de gewenste intensiteit bereikt is, of je kan het ook op nat haar aanbrengen voor een nog beter resultaat. Afwerken met haarlak om de kleur te fixeren.

De Vamp! Maxi Stylo Liner is een vloeibare eyeliner in stiftvorm, die zorgt voor een diepe zwarte kleur, met long lasting effect. Door zijn unieke geslepen tip kan je precies gaan werken, en daardoor ook volle of dikke lijnen gaan creëren voor een dramatische look.

Ik ben niet zo een held in eyeliner aanbrengen, en ben nu net heel handig geworden met de Kat von D Tattoo Liner, dat deze waarschijnlijk toch nog wat oefening zal vragen voor mij! De lijn boven mijn ogen was toch niet zo heel strak getrokken en het was nog een beetje uitzoeken hoe ik de tip nu het beste kon houden, maar oefening baart kunst natuurlijk dus ik ga nog een beetje aan het werk!
Ik heb de Like A Doll op mijn wangen en ook op een klein stukje van mijn haar, maar dat
 is helemaal niet zo opvallend. En de eyeliner bracht ik boven mijn ogen aan. 

Wat denken jullie van deze producten uit de Sporty Chic collectie?

Pupa Sporty Chic
Like A Doll Cheeks & Hair - €15.95
Vamp! Maxi Stylo Liner - €14.95
Verkrijgbaar in de Pupa verkooppunten