Mogelijk gemaakt door Blogger.

Maybelline - Dr. Rescue Nail Care


Na de Babylips, die de lippen extra gaan hydrateren, komt Maybelline nu met een gamma voor nagelverzorging, Dr. Rescue Nail Care. Deze bevat een herstellende stick, een All-In-One, een basecoat en een topcoat. Ik vertel er jullie vandaag graag wat meer over!

De All-In-One is een base coat, verzorging/versterker en top coat in één, op basis van water om de nagels te gaan hydrateren. Hij zorgt dus niet enkel voor extra glans en bescherming van de nagellak zelf, maar gaat ook de nagels gaan versterken en verzorgen.
De Top Coat, Gel Effect, gaat de nagels laten glanzen, de kleur langer behouden en geeft een waar gel-effect.
De Base Coat CC Nails gaat er niet enkel voor zorgen dat de nagellak een basis heeft, het is ook een kleurcorrigerende verzorging voor vergeelde nagels, de nagels zien er dus bleker en egaler uit!
Als laatste de SOS Nail Balm, een herstellende stick voor de nagels met jojoba-olie en galamboter die de nagels en de nagelriemen gaat hydrateren. Je kan het voor en na het lakken van de nagels gaan aanbrengen voor een optimaal resultaat!

Ik vind het superleuke producten, die heel makkelijk zijn in gebruik! De SOS Balm is iets helemaal nieuw, vooral de textuur dan, omdat het geen olie of gel is, maar echt een balsem in stick (net als iets wat je op de lippen zou smeren). Is dus heel gemakkelijk om mee te nemen voor onderweg, maar is ook heel gemakkelijk om aan te brengen. Hij blijft op de plaats waar je hem aanbrengt en met je vinger smeer je hem uit op je nagelriemen en nagels zelf, dat lukt ook heel makkelijk. Mijn nagels voelen direct echt gevoed, terwijl ze helemaal niet vettig zijn.
Links: zonder/met de CC Base Coat - Rechts: zonder/met de Gel Top Coat

Ook de andere producten zijn heel erg fijn en echte aanraders. De CC Nails base coat is perfect om aan te brengen als je geen nagellak op hebt, mijn nagels zagen er direct ook frisser en meer rozig uit! De All-In-One gebruik ik meer als basecoat zelf, omdat hij dan ook echt mijn broze nagels gaat versterken, en de Top Coat is echt heel mooi glossy door het gel effect, heb ze al gecombineerd met een matte nagellak, en die kleur was ineens heel mooi blinkend en de lak bleef ook echt bijna een week mooi op de nagels!
Voor €3.99/st. ben ik dan ook heel enthousiast met deze nieuwe nieuwe producten!
Wat denken jullie ervan?

Maybelline - Dr. Rescue Nail Care - €3.99/st.
CC Nails Base Coat, All-In-One, Gel Effect Top Coat, SOS Nail Balm
Verkrijgbaar sinds maart 2015