Mogelijk gemaakt door Blogger.

Eau De Lacoste L.12.12 Jaune


In de jaren twintig van de vorige eeuw ontwierp René Lacoste het originele L.12.12 poloshirt, en zo ontstond het merk met de bekende krokodil, dat we nu nog steeds kennen. In 2015 wordt aan de Eau De Lacoste L.12.12 geurencollectie een nieuwe ervaring toegevoegd, geïnspireerd op die beroemde mannenmode. Zo komen ze met een veelzijdig assortiment van geuren, kleuren en emoties.
Ik toon jullie vandaag graag de gele versie van het nieuwe mannenparfum, wat staat voor optimistisch!

De Eau De Lacoste Jaune is een verfrissende, stralende, zonnige en vrolijke mannengeur die bruist van energie en joie de vivre. Het parfum zelf is een aromatische, fruitige geur met topnoten van grapefruit, roze peperkorrels en een verkwikkend tonicakkoord, hartnoten van Golden Delicious appels gemengd met korianderzaadjes en zachte basisnoten van cipressen, vetiver en amber. Een fruitige, frisse opener met een kruidige basis.

Maar niet alleen de geur zelf is vrolijk en zonnig, maar de knalgele verpakking is dat ook! De flacon doet helemaal denken aan het shirt, inclusief geborduurd krokodillenlogo, wat ik een heel leuk accentje vind!
De geur zelf is ook heel verfrissend en aangenaam, ik ben altijd blij als mijn vriend deze draagt, perfect voor lente en zomer!

Wat denken jullie van deze geur, en de leuke zomerse verpakking?

Eau De Lacoste, verkrijgbaar in Blanc, Blue, Rouge, Noir & Jaune
50ml/100ml - €54/€69