Mogelijk gemaakt door Blogger.

Givenchy - Le Rouge à Porter


Twee jaar nadat Givenchy zijn Couture-lipstick Le Rouge uitbracht, komt hij nu met een handige balsem, Le Rouge-à-Porter. Zijn unieke formule geeft een heldere kleur met een natuurlijk glanzende finish, in een supermooie luxueuze verpakking.
Hij is verkrijgbaar in 16 verschillende tinten, en ik toon jullie vandaag graag 105 Brun Vintage.

Ik ben sowieso meer fan van lippenbalsems met een kleurtje dan van echte lipsticks, dus deze is perfect. Voelt licht aan en gaat de lippen ondertussen gaan voeden, verzorgen en beschermen, maar geeft ook een fijne kleur af. Deze Rouge-à-Porter bevat ook een unieke combinatie van hyaluronzuurbolletjes en natuurlijke microkristallijne wassen, gecombineerd met het OleoCare-complex dat de lippen beschermt en hun een subtiel glanzende finish geeft.

Naast de fijne formule, ziet ook de verpakking er mooi en luxueus uit. Hij is hoger en fijner, en zit in een koker van zwart echt leer, versierd met een gemetalliseerde stud afkomstig uit de modecollecties van het Huis, waauw! Niet alleen mooie lippen dus, maar ook mooi om uit je handtas te halen en eens extra te gaan bijkleuren zodat je deze geweldige verpakking ook kan gaan showen!

Le Rouge-à-Porter bestaat dus uit 16 verschillende kleuren, heel wat natuurlijke tinten zoals beige en bruin, maar ook zachte kleuren en meer gewaagde tinten zoals roze, koraal, rood en paars. Voor iedere stijl, outfit,... is er wel een geschikte tint.
Deze Brun Vintage behoort een beetje bij de it-kleur van het afgelopen jaar, beetje oudroze/beige-bruin tinten, heel natuurlijk maar toch aanwezig. Ik kies normaal niet echt voor bruintinten, maar deze vind ik heel mooi en natuurlijk ogen en mijn lippen zien er echt mooi en voller uit.

Wat denken jullie van deze formule? En van de kleur?

Givenchy - Le Rouge-à-Porter - €35.50
Verkrijgbaar bij Ici Paris XL