Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain - Terracotta Joli Teint Poudre Duo


Met de zomer in aantocht, is het alweer blij uitkijken naar de Terracotta producten van Guerlain, ze zorgen ervoor dat je huid eruit ziet alsof je net een weekendje zon achter de rug hebt. Een stralende, warme en natuurlijke uitstraling dus. Ik toon jullie graag het Terracotta Joli Teint Poudre Duo, een sunkissed poeder/bronzer, met twee kleuren, voor een natuurlijke glow en een stralende teint.

In 2014 bracht Guerlain de Terracotta Joli Teint foundation op de markt, dit jaar voegen ze er dit Poudre Duo aan toe, dat de huid een subtiele warme gloed geeft, en haar tegelijkertijd verfrist met een roze of abrikooskleurige tint, met als resultaat de bijzondere gloed van de eerste zonnestralen.

Ze zijn beschikbaar in vier verschillende zachte tinten, twee met roze tinten voor blondines en twee met een abrikooskleur voor brunettes. Ik heb de Brunettes Naturel, de donkerste van de twee (je hebt ook nog Brunettes Clair), maar hij is zeker niet heel erg donker. De kleur is heel subtiel en geeft een natuurlijk resultaat.
De twee kleuren in het poeder bestaan uit een warme tint, het zonnepoeder die zachte pigmenten bevat om de huid te laten stralen, en een gekleurde tint, bij deze een abrikooskleurtje, voor dat beetje extra frisheid, al vind ik zowel roze als abrikoos best passen bij elke haarkleur.

Het resultaat van het poeder is niet alleen prachtig, hij ziet er ook mooi en luxueus uit, een ivoorroze verpakking, met binnenin een spiegel en ook het poeder zelf ziet er zomers uit, met logo in het midden! Maar dat niet alleen, hij ruikt ook echt héérlijk, echt een zomerparfum-geurtje met noten van fresia, oranjebloesem, tonkaboon en vanille.

Wat denken jullie van deze prachtige bronzer, en van het resultaat?

Guerlain - Terracotta Joli Teint Poudre Duo - €50.27
Verkrijgbaar in de parfumerie