Mogelijk gemaakt door Blogger.

Givenchy - Very Irrésistible Mes Envies


Vandaag heb ik nog een parfum voor jullie, eentje voor de dames deze keer (en eentje voor op de wishlist, kan ik jullie nu al zeggen). Ik heb het over de Givenchy Very Irrésistible Mes Envies Eau De Toilette. Het parfum bestaat al sinds 2003 en komt dit jaar uit in een hele mooie Limited Edition met nieuwe verpakking en een couture strik rond het flesje. Kijk snel even mee:

Zoals je wel kan denken als je de verpakking ziet, bestaat de geur uit een combinatie van de meest heerlijke rozensoorten, zoals peony roses, California roses, passion rose, rose fantasia & emotion rose, samen met steranijs.
Dankzij de combinatie van de bloemen is het geen typische rozengeur geworden, maar een heerlijk frisse, zachte bloemengeur, heel vrouwelijk en elegant. Het parfum blijft ook heel lang hangen, a little goes a long way is hier wel van toepassing, al vind ik het niet erg om tijdens de dag eens extra bij te sprayen!

De verpakking van deze Limited Edition is er echt zo eentje dat je niet kan missen, hoe mooi ziet het doosje alleen er al niet uit, maar ook de Givenchy strik is superleuk! Je kan hem trouwens van het flesje halen, zodat je hem als accessoire kan gaan gebruiken! Ik kreeg een mooi Givenchy sjaaltje met matching print bij dit heerlijke parfum, dat ik ook al gebruikte om in mijn haar te vlechten, misschien moet ik volgende keer maar iets gaan doen met de strik ;).

Het gezicht van deze campagne is actrice Amanda Seyfried. Het parfum draait rond Mes Envies Irrésistible (mijn onweerstaanbare verlangens), en daarbij neemt Amanda je mee naar hoe zij van een dagje in Parijs zou genieten, namelijk uitgebreid ontbijten, shoppen, relaxen en een stapje in de wereld zetten, de echte verlangens die iedere vrouw wel eens heeft!

En met deze post neem ik ook enkele dagen afscheid, om te gaan genieten van twee daagjes Disneyland Parijs (past hier dus perfect bij).
Wat denken jullie van deze heerlijke geur, en de prachtige verpakking?

Givenchy - Very Irrésistible Mes Envies
50ml - €62.80
Verkrijgbaar in de parfumerie