Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique - Kiss The Bride


It's wedding season!! Yes, de lente en de zomer zijn traditioneel dé seizoenen waarbij heel wat mensen in het huwelijksbootje stappen. Heel wat stress natuurlijk die ermee gepaard gaat, maar over de houdbaarheid van je lipstick moet je alvast niet meer inzitten, dankzij de Kiss The Bride Collectie van Clinique heb je heel de dag door stralende lippen!

De Kiss The Bride collectie bestaat uit drie Long Last Soft Shine Lipsticks, dus drie langhoudende tinten die ook zorgen voor langdurige hydratatie en pure kleur, die mooi op je lippen zullen blijven zitten, zonder uit te drogen of te vervagen.
De finish zorgt voor zijdezachte, glanzende lippen, die tot wel acht uur een frisse, zachte kleur geven, die niet vervaagt, barst, hard wordt of schilfert! Niet alleen voor bruidjes hoor, want ik zeg ook JA tegen zo een formule!

De drie mooie kleurtjes hebben ook superleuke namen, zo is er Will You?, een warmroze tint, I Do, een prachtige tint van rozen en rode bessen en Honeymoon, een nude kleurtje.
De kleurtjes zijn best sheer en natuurlijk, en voelen inderdaad heel zacht en licht aan op de lippen.
Ze zijn inderdaad heel geschikt voor bruidjes, door de kleur en de formule, en lijkt me ook heel leuk om cadeau te doen aan bv een vriendin die gaat trouwen. Maar ze zijn natuurlijk geschikt voor iedereen!
Vlnr: Will You? - Honeymoon - I Do

Wat denken jullie van deze leuke collectie? En voor welk kleurtje zou jij gaan?

Clinique - Kiss The Bride - €23.80/st.
Exclusief verkrijbaar op clinique.be