Mogelijk gemaakt door Blogger.

Spring Cupcakes


Hoewel het weer ons niet echt een lentegevoel geeft, proberen we er toch maar het beste van te maken. De zon scheen vandaag (enkel de koude wind was echt niet aangenaam) en wij gingen aan de slag om enkele cupcakes te maken, bloementuintjes namelijk, die toch ook een beetje bij Pasen passen natuurlijk!
De spulletjes die ik gebruikte komen uit de webshop CakeMart, die boordevol lente- en paasartikelen staat, maar nog héél wat meer!

Ik bakte gewoon standaard natuurcupcakes, en ik vond de basket wrappers van Wilton zo leuk, dat ik gewoon met groene icing (was een witte pot icing van Wilton uit de shop waarbij ik enkele druppels groene kleurstof gedaan heb) gras probeerde te maken (ik heb geen gepaste spuitmond voor echt grassprietjes te maken, maar zo ging het ook nog wel) en ik werkte af met bloemetjes ook uit de webshop (ze hebben heel wat eetbare suikerdecoraties voor op cupcakes, heel handig zo moet je zelf niet beginnen boetseren met rolfondant ofzo), snel en direct toch een leuk resultaat ipv een standaard cakeje, al heb ik er toch een paar gewone cakejes bijgezet, omdat niet iedereen zo graag icing lust.

Zo was het toch al een beetje echt lente in huis vandaag! En ze pasten perfect op de leuke Pasen cupcake stand van Wilton, waar je trouwens ook eitjes kan insteken, maar dat is pas echt voor komend weekend, wanneer de paashaas is langs geweest!
De webshop heeft ook heel wat leuke dingen voor komende zomerfeestje (ik haalde al leuke flamingo cocktailprikkers in huis), zoals bekers met citroenschijfjes, ijscrèmevormpjes, maar ook leuke papieren rietjes, servetten & cupcake-papiertjes!

Leuke webshop voor cupcake-lovers zoals mezelf! Wat denken jullie ervan, en van mijn lente-cakejes?

Meer info op cakemart.co.uk, cakemart.fr, cakemart.at of meincupcake.de