Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Summer preparations, diamonds & a rainbow


Een nieuwe maand, een nieuw seizoen dat onlangs gestart is... nu nog wachten op het echte lenteweer, maar hier alvast enkele van mijn leukste alledaagse foto's op een rijtje, met eigenlijk heel wat lekker eten, leuke uitstapjes en toch al een beetje aftellen naar de zomer!
Hoe leuk is deze gepersonaliseerde lepel van Kellogg's :)

Bij de eerste zonnestralen heb ik direct mijn zonnebrillen een nieuw plekje gegeven, jammer genoeg zijn ze er nu nog niet veel uit geweest, maar ik ben er alvast klaar voor!

Tijdens ons uitje naar de opening van H&M Home en & Other Stories in Gent, liepen we Joy Anna Thielemans en Moora Vander Beken tegen het lijf en ze kwamen dag zeggen, er was er eentje helemaal van zijn melk!

De nieuwe Daisy Sorbet van Marc Jacobs ziet er niet alleen fleurig uit, hij ruikt ook heerlijk!

Nog een aanwinst voor Gent, een Diamanti Per Tutti winkel, namelijk in de Walpoortstraat 2. Ik ging een kijkje nemen tijdens de opening en zag er alvast heel wat mooie spullen!
Gezellig ontbijten met de bf op vrijdagmorgen bij Le Pain Quotidien in Gent.

En ook zaterdag kreeg ik heel wat lekker eten voorgeschoteld, op een trouwfeestje van één van de besties! Het was een gezellige, lekkere lunch, op een boederijtje, met zicht op de koeien, en eindigde met een toffe rondrit met de kar en een heerlijk dessertbuffet (waarom nam ik daar geen instagrams van, sooo good).

'To enjoy the rainbow, first enjoy the rain'

En ik sluit af met deze foto, die mijn nicht enkele weken geleden nog van me nam! Ik vond het zwart met a hint of leopard aan de binnenkant van mijn jasje best een leuke combinatie, en doopte deze foto ineens tot mijn nieuwe facebook-profielfoto, nah! (mocht al eens een serieuzere zijn, de vorige was kleurrijk en vol minnie-ballonnen ;)).

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en wens jullie nu al een fijn paasweekend toe, met heel veel lekkere paaseitjes en gezellige familiemomenten! x