Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique Play With Pop - Zara Larsson


Clinique ging een nieuwe samenwerking aan, deze maal met pop-zangeres Zara Larsson, voor de campagne Play with Pop! Superleuk, Zara brengt haar nummer Lush Life op vier verschillende manieren, (akoestisch, dance, country en pop) en daar horen ook vier verschillende looks bij (nude, wild, bold en sweet)!
Er hoort een superleuke interactieve video bij (ik plaats onderaan een linkje), waar je kan gaan wisselen met de verschillende versies van het nummer, en daarbij ook de bijhorende looks kan gaan bekijken.
Het is vooral de lipstick die centraal staat in de look, en Clinique wil zo laten zien dat je door het veranderen van lipstick je emoties en expressies kunt gaan tonen.
Mijn favorieten zijn de Nude en de Sweet look, die passen vooral qua lipkleur, het beste bij mij dus probeerde ik deze looks van Zara Larsson na te maken, met dezelfde Clinique producten.

- The Nude Look
De nude look hoort bij de akoestische versie van het nummer. De uitvoering is heel intiem, dus deze natuurlijke look past er perfect bij. De lipkleur bij deze look is de Pop Lacquer Lip Colour + Primer in Wink Pop. Een mooie dekkende beige-tint met heel wat glans. Hij voelt heel aangenaam op de lippen en de kleur blijft er ook lang mooi uitzien.
Ook al is het een nude look, er komen toch nog een aantal andere producten aan te pas, maar heel natuurlijk en basic.

Ik ben echt dol op de lipkleur, ik draag hem supervaak, maar de oogmake-up is toch wel heel licht in vergelijk met wat ik normaal draag. Maar ik wou de uitdaging toch aangaan.
De producten zien er heel leuk uit, ik zet ze even op een rijtje en hoe je deze look creëert:
1. Breng de Lip Pop oogschaduw in de kleur Vanilla Pop aan op het bewegend ooglid tot aan de oogplooi.
2. Voor meer diepte, gebruik de Lip Pop oogschaduw in de kleur Cream Pop op de oogplooi, en een vleugje onder de onderste wimpers.
3. Breng de High Impact Mascara in Black aan als finishing touch.
4. Definieer de wenkbrauwen subtiel met de Just Browsing Brush-On Styling Mousse.
5. De Cheek Pop blush in de kleur Ginger Pop zorgt voor een sunkissed effect.
6. Als laatste, bedek de lippen met een laagje Pop Lacquer Lip Colour + Primer in de kleur Wink Pop.

- The Sweet Look
De sweet look hoort bij de pop versie van het nummer. Heel vrouwelijk en met een vleugje girlpower. De lipkleur bij deze look is de Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer in Bubblegum Pop. Een transparante maar toch aanwezig kleur, echt helemaal mijn ding (en nee, niet de naam alleen). De lippen krijgen niet enkel kleur en een lichte glans, ze worden ook gehydrateerd en verzorgt! Je kan deze ook gaan combineren met het lippotlood in Intense Hibiscus, om de kleur er feller te laten uitzien, en ook langer te gaan houden op de lippen. De ogen worden ook hier heel zacht gehouden, maar iets meer kleur dan bij de nude look.

1. Breng de Lip Pop oogschaduw in de kleur Cream Pop aan op het bewegend ooglid tot aan de oogplooi.
2. Meng kleur 2 van het All About Shadow Eye Shadow Squad in Pink Chocolates in de plooi van het oog voor meer definitie, ook onder de onderste wimperlijn.
3. Breng High Impact Extreme Volume Mascara in Black aan als finishing touch.
4. Definieer de wenkbrauwen subtiel met de Just Browsing Brush-On Styling Mousse.
5. De Cheek Pop blush in de kleur Plum Pop zorgt voor een rozige, ondeugende look.
6. Kleur de lippen in met de Quickliner for Lips Intense in Intense Hibiscus.
7. Als laatste, bedek de lippen met een laag Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer in Bubblegum Pop voor een lieve, snoeproze tint.

Ik ben helemaal weg van de lipproducten van beide looks, echt gebruik ze zo vaak! De andere producten zijn ook heel erg fijn om te gebruiken. Ik had eerder al een Cheek Pop blush, maar deze kleurtjes zijn beide ook heel erg leuk. Het oogschaduw-palette heb ik ook al gebruikt, maar dan iets uitgebreider dan enkel één kleurtje, voor mij mogen mijn ogen toch nog altijd iets feller opgemaakt worden.
Wat denken jullie van de producten? En van de looks natuurlijk, een favoriet?

Bekijk hier de superleuke interactieve video van Zara Larsson voor Clinique Play With Pop met het nummer Lush Life.