Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Dove Summer Revived


Als er iets is aan mijn lichaam dat heel moeilijk bruin wordt, dan zijn het wel mijn benen. Met de zomer in aantocht probeer ik daar nu toch al iets aan te doen, voordat het echt blote-benen-weer wordt en ik dan met witte melkflessen moet rondlopen. Ik gebruik al jaren de Dove bodylotion met zelfbruiner (vroeger de Dove Summer Glow), geeft een heel subtiel en natuurlijk resultaat, en daarom ben ik zo fan!
Deze is de Dove DermaSpa Summer Revived, de eerste Spa-geïnspireerde bodylotion die natuurlijke, subtiele zelfbruiners combineert met Cell-Moisturizers. Dove vroeg me deze te testen!

Dove Summer Revived is beschikbaar in twee versie, zo is er eentje voor de lichte tot medium huid en eentje voor de medium tot donkere huid. De laatste is voor mij ideaal tijdens de zomermaanden zelf als mijn huid er al een beetje bruiner uitziet, maar momenteel ga ik nu dus aan de slag met de lichtste versie.

De bodylotion gaat de huid extra gaan hydrateren, en ik voel dat echt tot 's avonds, mijn huid is zacht en gevoed. De natuurlijke zelfbruiners die deze Summer Revived bevat zijn heel licht en subtiel aanwezig, geen vlekken of strepen dus. Deze moet je wel gaan opbouwen, dus als je 's avonds naar een feestje moet en je denkt eraan dat je wel heel witte benen hebt, ga je met deze niet veel kunnen doen.
Daarom dat ik deze nu elke morgen aanbreng, zo bouw ik een mooi natuurlijk bruin kleurtje op. Ook ideaal om na een zomervakantie je bruin kleurtje langer te behouden.
De geur is ook heel aangenaam, zomers en fruitig fris, helemaal geen typische zelfbruiner-geur!

Ik ben alvast fan, en mijn benen ook ;) Wat denken jullie van deze Dove Summer Revived? Ga jij al aan de slag om je lichaam zomerklaar te maken?

Dove Summer Revived - €7.99
Verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuis,...