Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Tarte - Tartelette Tease


Ik toonde jullie al het Tarte Tarteist Contour Palette dat mijn vriend eerder dit jaar meebracht uit Amerika. Dat was niet alles, hij bracht ook het Tartelette Tease Clay Palette mee, met daarin zes verschillende kleurtjes oogschaduw. Het is heel compact en handig, en de kleurtjes zijn supermooi. Kijk snel eens mee:

Het zijn zes warme kleuren, die passen bij iedereen, zowat beige-bruin/roze-paarstinten met zowel matte als shimmer finish. Zo is er Whisper (heel lichtroze), Wink (licht roze-paars), Crush (lichtbruin shimmer), First Kiss (mauve shimmer), Heartbreaker (bruin) en Bff (donkerpaars).
De kleuren zijn zacht en draagbaar, heel natuurlijk, maar hebben toch een goede pigmentatie en laten de ogen spreken.

De verpakking is superleuk en springt direct in het oog. Hij is klein en compact, ideaal om mee te nemen in de handtas of voor op vakantie.
Daarnaast ruikt het ook geweldig, er hangt een lichte zoete vanillegeur aan wat ik best aangenaam vind als ik het palette open, maar terwijl is de formule toch zonder parabenen, minerale oliën, ftalaten, sulfaten en gluten is, dierproefvrij en dermatologisch getest!

Ik maakte een look met dit palette, die ik combineerde met zwarte eyeliner en mascara:

Wat denken jullie van Tease, van de kleuren en de look die ik ermee maakte?

Tip: Tarte verzend vanaf nu ook naar België, jeeej!! Jammer genoeg niet de hele collectie (ik had enkele favorieten in de nieuwe zomercollectie gezien, maar ga er toch via een andere weg moeten aangeraken), maar deze Tease wel!

Tarte - Tartelette Tease - €20