Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Davidoff Cool Water - Exotic Summer


Ik weet het, de zomer is nog ver te zoeken, zelf de lente toont zich momenteel niet van zijn beste kant. Maar om toch een beetje het zonnig gevoel naar boven halen, kies ik voor kleurrijke nagels en kleren, maar ook een zomers parfum! En ook een beetje voor nostalgie, met deze Limited Edition van Davidoff Cool Water Woman, Exotic Summer Eau de Toilette.

Davidoff Cool Water was één van de eerste echte parfums die ik ooit droeg, en heb ik ook jarenlang gebruikt. Ondertussen was het al heel lang geleden dat ik dit parfum nog eens gebruikt had, en ik was superbenieuwd naar de geur van deze zomerversie van Cool Water, nl. Exotic Summer. Zou ik er de originele geur nog in herkennen? Ben ik er nog dol op?

Dit parfum neemt je mee naar een tropisch paradijs met turquoise zeewater, witte stranden en wuivende palmbomen. Genieten van de warmte van de zon, met af en toe een duik in het verfrissende water. En niet alleen de verpakking, maar ook de geur neemt je helemaal mee naar een tropische lagoon.
Deze zomereditie is heel erg fris en opent met een geur van meloen, die zich ontwikkelt naar een bloemige geur dankzij hartnoten van lelietjes-van-dalen. Het bloemenboeket wordt met de basisnoot iriswortel nog krachtiger en zorgt voor een rijke en sensuele geur.

Ik herken er vooral nog de originele geur in, en ja ik vind hem nog steeds heerlijk en fris. Er komt inderdaad een tropische geur in terug, beetje fruitig-bloemig, die ik ook heel aangenaam vind. Niet te opvallend en overheersend, maar net genoeg. Deze eau de toilette is een perfect alledaags geurtje.

Wat denken jullie van deze zomerse geur? Hebben jullie de original ook nog gehad?

Davidoff Cool Water Woman - Exotic Summer
100 ml - €39.18
Verkrijgbaar in de parfumie of drogisterij