Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloemenpracht op de Floraliën Gent


Vorige week was het eindelijk zover, de start van de Genste Floraliën. 10 dagen lang staat Gent in bloei, en dat op maar liefst vier prachtige locaties. We moesten zes jaar wachten op deze editie, maar dat is het meer dan waard. Ik ging donderdag al eens een kijkje nemen, en ik moet zeggen, ik heb heel wat moois gezien! Ik heb mijn favorieten proberen vastleggen met mijn camera (ik had meer dan 200 foto's, dus heb proberen een selectie te maken, al zijn het er nog heel wat), maar dat is helemaal niet te vergelijken wanneer je het in het echt ziet!

De Floraliën gaan dit jaar door op vier verschillende, unieke stadslocaties, nl. De Bijloke (Godshuizenlaan), De Leopoldskazerne, Het Sint-Pietersplein (waar je ook de Sint-Pieterskerk en Sint-Pietersadbij en ook de Wereld van Kina zeker moet bezoeken) en als laatste het Citadelpark (waar je zeker ook een kijkje moet nemen in het MSK).
Ik kan er nog zoveel over vertellen, maar ik laat de foto's voor zich spreken en zou zeggen, ga zeker eens een bezoekje brengen voor het te laat is!!

Wat denken jullie ervan?

Floraliën Gent
Van 22 april t.e.m. 1 mei 2016
Meer info vind je op de website