Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ready for spring with Pinterest


De winter ligt al eventjes achter ons, maar echt het lente-gevoel heb ik nog niet helemaal. Vorig weekend konden we al eventjes genieten van zon, het buiten zijn, warmere temperaturen, ... Ik ben er helemaal klaar voor!! T-shirt-weer, open schoenen, felle kleurtjes, verse bloemen, en zoveel meer!
Om me helemaal voor te bereiden, vind ik het zalig om Pinterest af te schuimen en heel wat leuke inspiratie-foto's op te slaan. Daarom, vandaag een selectie op de blog, om het hier ook helemaal spring-proof te maken!


Ik heb alvast heel wat inspiratie voor leuke kledij, maar ook om te gaan experimenteren met make-up en nagellak en ook mijn huisje wat anders te gaan aankleden.
Om de foto's (en bijhorende links) en nog meer leuke foto's die ik gepind heb, ook heel wat van mezelf die ik erop plaats, kan je altijd een kijkje gaan nemen naar mijn pinterest-pagina.

Zijn jullie al helemaal lente-klaar? Of ben je ook nog op zoek naar inspiratie?