Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: ijsjes, pizza & taart


De maand loopt alweer op zijn einde, hoe snel vliegt de tijd eigenlijk!! En hoewel we heel af en toe een lente-momentje gehad hebben, is dat momenteel toch ver te zoeken! Maar we blijven positief, ook al heeft het geregend, gehageld, gesneeuwd, ... er waren best heel wat leuke momenten in april! Ik zet even mijn leukste foto's op een rijtje, altijd leuk om het weekend, en bijna een nieuwe maand, in te zetten!

Je kan het hierboven al lezen op mijn lightbox, 'Ice Cream makes you happy' :)

Koud en zonnig, nog liever dan al die regen! Al mag het nu wel warm en zonnig beginnen worden!

Een avondje niet koken, zo handig dankzij pizza.be om eten te bestellen.

De voetbalgekte begint langzaamaan terug van start te gaan met het komende EK deze zomer. 
We zijn geen echte voetbalfans, maar als de Rode Duivels spelen is dat toch net iets anders, zeker als the little guy stickers kan plakken ;)

Tijdens mijn bezoekje aan de floraliën in Gent was er natuurlijk ook tijd voor een taartje in het STAMcafé aan de Bijloke! Zo lekker!!

Vorige week was ik 17 jaar samen met mijn vriend, dat moest vastgelegd worden met een selfie :)

Mijn uitzicht op weg naar het werk, verveelt nog steeds niet! Prachtig toch die reflectie in het water!

Fijn weekend allemaal x