Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Caudalie - Resveratrol Lift


Soms voel ik me helemaal nog niet zo 'oud' als mijn ware leeftijd. Maar als je beseft hoe snel de tijd voorbij gaat (en dat is nog zoveel duidelijker wanneer je kinderen hebt), dan besef je ook dat het nu belangrijk is om je huid te verzorgen om mooier ouder te worden.
Ik gebruik maar al te graag het natuurlijke merk Caudalie, die zijn anti-aging product Resveratrol uit wijnstokken haalt. Daarom dit nieuwste gamma, Resveratrol Lift.

Het gepatenteerde Resveratrol Lift gamma is een exclusieve combinatie van Resveratrol uit wijnstok en complex van micro Hyaluronzuren, die ontwikkeld werd om veroudering bij de bron aan te pakken en de huid haar volume en stevigheid terug te geven.
De huid wordt dus van binnenuit voller en gevulder en ziet er dag na dag steviger en jonger uit.

Het gamma bestaat uit vier verschillende producten. Als eerste een verstevigend serum, de meest geconcentreerde formule. Hij bestaat uit een frisse en zijdezachte olievrije textuur die snel intrekt en die snel zorgt voor resultaat.
Een serum kan je zowel 's morgens als 's avonds gebruiken, voor de dag/nachtcrème.

Daarnaast heb je de liftende oogbalsem, die rimpels en wallen tegengaat. Hij lift en maakt de oogcontour glad en maakt de oogleden strakker. Kan ook voor de lipcontouren gebruikt worden.
Het is een fijne en smeuïge balsem die geen vettige film achterlaat. Ik vind deze heel aangenaam in gebruik.

De liftende verstevigende vloeibare crème is de ideale dagcrème. Hij hydrateert, corrigeert rimpels en maakt de huid voller. Hij gaat de huid ook gaan beschermen met zijn SPF20 en is ook de perfecte primer voor make-up.

Als laatste is er de crème nachtthee, een herstellende crème die je voor het slapengaan aanbrengt. Hij is zacht en smeuïg en heeft een kalmerend effect op de huid. De huid is steviger en voller, met een stralende teint.

Ik ben sowieso dol op verzorgingsproducten die je bij de apotheek vind, en daarbij is Caudalie ook één van mijn favorieten. De Resveratrol Lift is een heel fijn gamma, de producten voelen heel goed aan op de huid en geven een mooi resultaat. Ze bestaan uit natuurlijk actieve bestanddelen, zonder parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën, natriumlaurylethersulfaat of ingrediënten van dierlijke oorsprong.
Ik gebruik momenteel niet alle producten meer, omdat ik iets meer hydraterende producten nodig heb voor een hele droge huid maar daar vertel ik deze week zeker meer over!

Wat denken jullie van dit gamma? Welke anti-aging producten gebruikten jullie?

Caudalie - Resveratrol Lift
Verstevigend Serum - 30 ml - €53
Liftende oogbalsem - 15 ml - €41
Liftende Verstevigende Dagcrème - 40 ml - €44
Crème Nachtthee - 50 ml - €44
Verkrijgbaar bij de apotheek