Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: free smiles, #myvitabreak & num noms


Ik weet het, de laatste weken is het hier nogal rustig, artikeltjes komen iets minder snel op elkaar maar de weekends zijn hier best druk maar wel gezellig. En dan heb ik foto's maar geen tijd om iets te typen, ofwel had ik dan tijd maar dan geen foto's kunnen nemen overdag of tijdens goed licht. Maar ik geniet natuurlijk ook wel van mijn leven naast de blog, en dat wil ik ook ten volle doen, en ik wil ook degelijke artikeltjes plaatsen dus dan liever iets minder in de week maar waar ik wel tevreden over ben!
Dit even gezegd zijnde, traditiegetrouw plaats ik op het einde van de maand mijn leukste alledaagse foto's, en met juni al in zicht, doe ik dat vandaag ook!

Voor moederdag gingen we op bezoek bij mijn mama en ging ik natuurlijk met the little guy op de foto! 
Hij wordt toch zo groot!!

Hoe schattige zijn deze leuke speeltjes? Het zijn Num Noms, zien ze er niet super kawaii uit, ze ruiken trouwens ook heel lekker. 

Vitalinea Plus komt na zijn fruit-yoghurts, ook met een natuurversie! Deze is ideaal voor het ontbijt, rijk aan proteïnen en bevat 0% vet. Leuk bij de Natuur dat je kan kiezen welke topping je erbij doet. Als je natuurlijk heel wat keuze hebt, is dat toch niet altijd zo makkelijk! 

Ik ging uiteindelijk voor gezouten popcorn, gedroogde appelstukjes en kleurrijke eetbare confetti! 

Ik sprak onlangs af met de lieve Ganesha van het Gentse Winkeltje The Fallen Angels. Ze is echt een heel positief persoon, en dat is ook in haar winkel merkbaar met deze aan de deur! Ik kan natuurlijk niet doorgaan zonder er eentje mee te nemen :) 

Mijn slippers en ik tellen af naar de zomer!! Cause mermaids do have more fun ;) 

Ik mocht voor het werk onlangs mee met een boottochtje rond de stad Gent. Het zicht blijft toch altijd heel aangenaam, leuk om het eens vanop het water te zien!

So good, een heerlijke burger met frietjes tijdens een gezellig etentje met mijn oud-collega's!! Voor herhaling vatbaar... 

Zo, hopelijk hebben jullie ook gezellige weekends achter de rug! Fijne nieuwe werkweek x