Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Nivea Silk Mousse


Ik hou van heel veel schuim onder de douche (en in bad ook, maar ik ben meer een douche-mens), zowel voor mijn haar als mijn lichaam. Zeker als je huid er lekker zacht van wordt én het een heerlijke geur heeft! Ik heb het over de nieuwe Nivea Silk Mousse doucheproducten, verkrijgbaar in drie variëteiten.

De Silk Mousses hebben een luchtige en donzige textuur, met zijde-extract voor een extra zachte en soepele huid. Ze reinigen de huid dus in alle zachtheid maar gaan de huid ook extra gaan hydrateren, en voorzien van essentiële proteïnen die een beschermende barrière tegen uitdroging gaan vormen. Daarnaast zijn ze ook rijk aan anti-oxidanten en aminozuren, wat zorgt voor vernieuwing van de huidcellen!

Er zijn drie varianten van de Silk Mousse, met elk een apart parfum! Wat leuk is, de dop bevat een scratch & snif labeltje, wanneer je er dus aan krabt komt de geur van de mousse naar boven. Handig dus om te kiezen welke geur het beste bij jou past!
Zo is de de Silk Mousse Creme Soft, een lichte mousse met amandelolie voor een zachte en soepele huid. De Silk Mousse Creme Smooth, met een formule op basis van zijde extract met een heerlijk bloemenparfum. En als derde de Silk Mousse Creme Care, verrijkt met de befaamde oliën van de Nivea creme. En de kleur van de verpakking doet het al vermoeden, maar ja, hij bevat de heerlijke unieke geur van de blauwe pot!

Jullie merken waarschijnlijk wel aan mijn enthousiasme dat de Creme Care mijn favoriet is, heerlijke geur toch! Al zijn de andere ook heel aangenaam! En ze zijn alledrie extra zacht voor de huid en zo aangenaam in de douche!

Wat denken jullie van deze Nivea Silk Mousses?

Nivea Silk Mousse verzorgend doucheschuim - €3.99/st.
Verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuis, ... 

Kleine tip: ik zag ze in de nieuwste kruidvat-folder met korting ;)