Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Only You - Nail Patches


Nailart op je nagels, zonder dat je moeten wachten op nagellak die droog genoeg is, zeker als je met verschillende kleuren werkt? Het is helemaal mogelijk dankzij Nail Patches, nagelstickers eigenlijk die je volledige nagel bedekken zodat ze lijken alsof er nagellak opzit.
'Fake it till you make it' is dan ook het motto van Only You, het huismerk van Ici Paris XL, en ze kiezen deze lente voor een gemakkelijke, kant-en-klare oplossing voor de perfecte manicure, namelijk nagelpatches en 3D nagelstickers.
Ik probeerde ze al eventjes uit voor jullie!

De Only You nail art collectie werd sinds kort uitgebreid met drie nieuwe nagelpatches. Zo is er glitterrood, neon-oranje en deze superleuke zwart-wit streepjes waar ik voor ging.
Nagelpatches zijn superhandig en snel als je je nagels wilt lakken maar eigenlijk geen tijd hebt om te wachten tot ze droog zijn.
De stickers zijn heel makkelijk in gebruik, je hebt geen lijm nodig en brengen vlot aan. Je hoeft enkel de juiste te kiezen, de beschermfolies eraf te halen en op je nagel te plakken. Het inkorten doe je gewoon door met je nagel even over een vlakke, harde ondergrond te wrijven. Eraf halen lukt met warm water.

Ik was ook heel blij met het resultaat, ze hebben een mooie glans en zien er superleuk uit! Ze zouden een houdbaarheid van 10 dagen hebben, maar dat vind ik nu wel heel veel. Als je veel in de weer bent, dan merk dat de stickers aan de tip soms wat loskomt of wat plakkerig kan aanvoelen, soms blijft er dan een haartje of pluisje in vasthangen. Maar al bij al, heel mooi, handig en ideaal als je eens snel voor iets speciaals wilt kiezen!

Wat denken jullie van Nail Patches? Heb je dat zelf al gebruikt?

Only You - Nail Art
Nail Patches - €4.95
Ook nieuw in het gamma, twee varianten 3D nagelstickers
Verkrijgbaar bij Ici Paris XL