Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: sunnies


Wat een heerlijke zomerse dagen hebben we al achter de rug, laat maar komen zou ik zeggen! Ook al was het vandaag een pak kouder, de zon kwam toch een paar keer piepen en als je dan je zonnebril kan opzetten, geeft dat toch ook wat een zomers gevoel.
Zeker als het een nieuw exemplaar is, zoals mijn nieuwe zonnebril van Firmoo, de online brillenwinkel. Ze hebben zowel gewone brillen (die je ook met getinte glazen kan bestellen) als zonnebrillen, allemaal heel toffe modellen en ook heel betaalbaar.Ik had eerder al een zonnebril van Firmoo (lees hier), een superleuke met paarse accenten, maar ik vind het leuk om ook in zonnebrillen af te kunnen wisselen.
Deze is een zwart model, de glazen zijn redelijk licht, maar ze geven een heel mooi helder en scherp beeld als je erdoor kijkt. Ik vind het leuk dat het best een groot model is, past goed bij de vorm van mijn gezicht vind ik. Ook heel tof eraan zijn de kleine vrouwelijke accentjes, zoals de sterretjes/kruisjes-studs en de strass-steentjes aan de zijkant.

Hij komt met een handig stevig doosje, een brilzakje en een doekje. En dat voor de prijs van $19 (je moet nog wel verzendkosten betalen maar dan nog is het een mooie prijs voor een degelijke zonnebril, vanaf $55 is de verzending gratis). 
Sommigen vinden het misschien wat riskant om een bril online te kopen, maar ik lees heel veel goede commentaren over Firmoo en je kan via de site de bril ook virtueel gaan aanpassen, alsook zie je heel wat foto's van mensen die de bril ophebben. De service was trouwens ook heel goed, ik had de bril supersnel in huis.

Ik ben er echt superblij mee, dus een aanrader als je het mij vraagt. Ook als je een gewone bril draagt, en houdt van afwisseling, moet je zeker de webshop van Firmoo eens bekijken.
Wat vinden jullie ervan?