Mogelijk gemaakt door Blogger.

Alice in Wonderland - Mad Hatter's High Tea


Yes, vanaf vandaag speelt de nieuwste Disneyfilm Alice in Wonderland, Through The Looking Glass in de cinema! Ik kan niet wachten om een kijkje te gaan nemen. In deze film reist Alice terug in de tijd, naar de sprookjesachtige wereld Wonderland, om de Mad Hatter te redden.
Afgelopen zondag bevond ik me al eventjes in een scene van de film, want zo werd ik uitgenodigd op een Mad Hatter's High Tea party om de lancering van de film te vieren! Ik neem jullie eventjes mee naar mijn Wonderland voor een paar uurtjes!

Het begon al met een spectaculaire uitnodiging, niet zomaar een briefje in de bus, maar een theekopje in een taartdoos met pareltjes, glitters, hartjes en een opgerold bericht. Ik werd zondagnamiddag verwacht in hotel De Witte Lelie in Antwerpen.

De perfecte locatie zo bleek, want één van hun zaaltjes werd pinterest perfect aangekleed in Alice in Wonderland High Tea thema! Denk aan bloemen met oogjes, ballonnen, klokjes, speelkaarten, ... en natuurlijk heel wat lekkers, en als ik zeg heel wat dan bedoel ik ook echt héél wat! Taartjes, klein en groot, pralines, koekjes, macarons, muffins, broodjes, scones, fruit en natuurlijk ook thee! Ik ben zeker niet met honger naar huis gegaan!

Zet daarbij een hele hoop toffe bloggers, en dat werd een echte gezellige namiddag. En er werd niet alleen gegeten, we kregen ook de kans om onze nagels en make-up te voorzien van de nodige glitters, dankzij glitter-nailart queen Elfi van Glam at Heart, en Charlotte.
Daarnaast kregen we ook een leuke presentatie door Tom van kledingmerk Essentiel, die kwam ons alles vertellen over hun Alice in Wonderland collectie, hoe die tot stand kwam, hoe de photoshoot in Disneyland gegaan is,... En hij vertelde ons een exclusief nieuwtje, er komt een nieuwe Disney-collectie aan, al kon hij nog niets meer vertellen! Zo benieuwd!!

Wat vinden jullie van de Mad Hatter's High Tea party, zag er geweldig uit, niet? Gaan jullie een kijkje nemen naar de nieuwste Disneyfilm?

Bedankt aan de mensen van Disney en Oona voor deze geweldige namiddag!