Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: A hint of green


Om het een beetje in lente-sferen te houden, vandaag deel ik enkele van mijn favoriete groene beauty-items (hier kon je al mijn favoriete roze items en rode items zien), vooral nieuwe producten.

In de douche staat de heerlijk geurende producten van Redken, namelijk deze groene Curvaceous High Foam Shampoo en Conditioner. Oké, ze zijn voor krullend haar maar ik gebruik ze zelf voor twee redenen, namelijk de geur is zo heerlijk!! En tweee, ze zijn perfect geschikt voor droog haar, en laat ik daar nu de laatste weken heel wat last van hebben. Deze gaat het haar gaan hydrateren en verzorgen. De High Foam, heel wat schuim dus just the way I like it, gaat intens gaan reinigen zonder het essentieel vocht te gaan verwijderen. De Conditioner is alcoholvrij, hydrateert intensief en verzorgt zonder het haar zwaarder te gaan maken. Voor droge krullen dus zeker een aanrader, maar ook voor gewoon droog haar.

Daarnaast vind je drie producten uit de Drops of Youth collectie van The Body Shop. Het potje is de Youth Cream, een lichte dagcrème die de huid extra zacht maakt. De grote fles is de Youth Essence-Lotion, een frisse en verkwikkende gezichtslotion met een gelformule, die je gebruikt voor je dagelijkse verzorgingsproducten en vooraan het Youth Concentrate die de huid gaat hydrateren en er frisser en egaler laat uitzien. Voor het moment niet voedend genoeg voor mijn droge huid, maar voor een normale huid heel aangenaam.

Ik kan niet op stap gaan zonder een anti-bacterial handgel, vooral die van Bath&Body Works. Ik heb er een hele hoop, in heel wat kleurtjes, en deze is perfect bij mijn groen-selectie, de Copacabana Coconut, heerlijk zomers!
Daarnaast de Essie Off Topic nagellak, de donkergroene kleur uit de laatste lentecollectie (bekijk hier hoe hij eruit ziet op mijn nagels, en de andere kleuren). Daarachter vind je het Micellair Water van Uriage. Op het moment dat ik de foto nam gebruikte ik dus nog deze groene versie, voor de vettige huid, maar momenteel ben ik overgeschakeld op de rode versie, voor de gevoelige huid (of de blauwe voor normale tot droge huid).

Nog een lifesaver voor het moment, de Ultra Doux bodylotions. Deze is de versie met Mythische Olijven, voor de zeer droge huid. Ook verkrijgbaar in een droge olie. Heel aangenaam in gebruik en een heerlijke geur!

Als laatste nog twee make-up producten, namelijk het Khôl Couture Waterproof oogpotlood van Givenchy, in Intense Green. Dankzij zijn waterproof formule is hij heel lang houdbaar en de kleur is heerlijk intens en brengt makkelijk aan. Ik vind groen altijd mooi uitkomen bij de kleur van mijn ogen, dus deze is helemaal klaar voor de zomer!
Daarnaast zie je nog een groene camouflagestick, om roodheden in het gezicht te gaan verbergen. Deze is er eentje van Catrice, momenteel ben ik overgeschakeld naar een groene coverstick van Avène. Ik vond de versie van Catrice ook heel dekkend, maar gebruik momenteel zoveel mogelijk apotheek-producten wegens mijn huidproblemen.

Zo, dit waren mijn groene items, sommige gebruik ik niet echt meer actief momenteel, maar ik had de foto's al gemaakt en wou ze zeker toch delen omdat het stuk voor stuk fijne items zijn!
Op naar een volgende kleur, een voorkeur? Ik heb alvast al paars en oranje op de planning staan, maar er zijn er nog zoveel!