Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: Tan Wedges


Eindelijk, de lente is nu echt in het land, en gooi er ineens de zomer maar bovenop! We hebben er lang op moeten wachten, maar wat een heerlijke dagen hebben we al achter de rug, en zitten er nog aan te komen! Van mij mag het tot eind oktober zo'n weer blijven!
Gisteren ging ik voor een dagje zee, maar eergisteren heb ik mijn winterjassen weggestopt, en mijn kleerkast een beetje opgeruimd, helemaal klaar voor lente- en zomerweer. Mijn schoenenkast werd niet alleen opgeruimd, maar ook aangevuld met een nieuw paar sleehakken van Sacha.

Ik draag heel graag sleehakken tijdens de zomer, ik vind dat heel gemakkelijk zitten. Het voelt echt zo zomers en geeft een vakantiesfeer, terwijl het je benen toch mooi doet uitkomen.
Ik heb er in verschillende kleuren, van groen, blauw, zwart tot gestreept en met luipaardprint. Mijn laatste nieuwe zijn deze zomerse sleehak sandalen in een bruine 'tan' kleur. Geeft zo wat een bohemian look, door de kleur en de structuur en door de touwzolen. Ze zijn best hoog, maar zitten toch comfortabel.

Ze lijken me heel mooi met een simpele jeans en wit topje, maar ook met een witte broek of leuk zomers jurkje zijn ze volgens mij perfect.
Verder ben ik nog op zoek naar een paar comfy pumps, dat ik toch de hele dag kan aanhouden op het werk, of misschien dan eerder een paar loafers, die zitten volgens mij heel makkelijk en zien er toch nog classy uit.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sandalen? En met welk paar heb jij je schoenenkast al uitgebreid?

Hoge sleehak sandalen - Sacha Trend Collection - €59.99.
Post in samenwerking met Sacha