Mogelijk gemaakt door Blogger.

De leukste zoektermen!


Ik vind het altijd leuk om op zoek te gaan hoe mensen soms random op mijn blog terecht komen. Ik neem dan ook af en toe eens een kijkje, en vaak zijn er hele leuke zoektermen bij of zie je dat er toch artikels van heel wat jaren geleden best nog vaak gelezen worden. Ik vond het wel leuk om eens een overzichtje online te zetten :)

Coca Cola Huis
Grappig, want ik zie al helemaal een huis voor me, helemaal in Coca Cola stijl, zowel aan de buiten- als de binnenkant. Dat is hier helemaal het geval niet, maar ik heb wel enkele Coca Cola spulletjes in huis staan, als decoratie dus ik kan het wel begrijpen dat ze misschien zo op mijn blog zijn beland.

Make up voor de rode neus
Hihi, vind het wel een beetje grappig om lezen, en lijkt me meer iets voor de winter, maar ik begrijp  wel dat je op zoek gaat naar info hoe dit het best te gaan aanpakken wanneer je daar problemen mee hebt. Ik schreef inderdaad een artikeltje 'hulpmiddeltjes voor een rode neus' enkele winters geleden.

Ringverkleiners
Dat is een zoekterm dat ik heel vaak tegenkom, het is artikel dat ik bijna vijf jaar geleden geschreven heb, maar blijkbaar zijn er toch heel wat mensen op zoek naar die info!

Mousse nadien krultang
Geen probleem, doe ik altijd! Misschien wel eerst je haar wat drogen alvorens je krultang te gebruiken.

Is de Bronze Goddess mooi van Estee Lauder
Ik gebruik hem nog steeds, dus vind hem zeer geslaagd ;). Lees mijn review nog even terug!

Hoe knip je je haar recht?
Ik schreef ooit eens een artikeltje over zelf je haar knippen! Ik doe dat nog steeds zelf, maar of ik kan garanderen of het echt recht is, dat niet natuurlijk, maar ik vertrouw er toch nog steeds op ;)
Maar er zijn meerdere zoektermen die naar deze leiden, haar zelf knippen, haar in laagjes knippen, ...

Disney macarons Gent
Geen idee op wat dit slaat, maar als iemand zoiets vind, let me know!! Net zoals 'taart met donuts' een andere zoekterm was... Kan iemand dat uitvinden!

Hopelijk vonden jullie dit leuk om lezen! Hebben je zelf een blog, laat gerust eens weten wat jullie leukste zoekterm was!