Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: A hint of pink


Ik deelde eerder al mijn favoriete rode items, vandaag zien we het leven door een roze bril, en plaats ik graag een selectie op de blog met enkele nieuwe (ook een paar goeie ouwe) roze beauty-items, die ik supergraag gebruik!

Nieuw in mijn douche, de heerlijke shampoo van Matrix, Oil Wonders, Volume Rose met daarbij passend de Plumping Mousse. Een heerlijke lichte, siliconenvrije shampoo die heel voedend werkt door rozenbottelolie. Het haar is zacht en glanzend zonder dat het zwaar aanvoelt, en het ruikt heerlijk naar rozen! De Mousse geeft het haar een natuurlijk en soepel volume.

Daarnaast zie je het heerlijke parfum van Kenzo, Jeu D'Amour. Deze is de Eau de Toilette, een fruitige bloemengeur met oa. Peer, Citroenbloesem, Tuberoos en Fresia. Een heel vrouwelijke geur die heel fancy overkomt.

Naast al die bloemengeurtjes, mag er ook eens wat zoet bijzitten, en dat maakt deze Philosophy Pink Marshmallow Buttercream helemaal goed. Hij komt uit een setje met daarbij een lippenbalsem en bodylotion, maar dit is de douchegel.

Roze nagellak mag niet ontbreken, één van mijn favoriete kleurtjes tijdens lente en zomer. Deze is de Lounge Lover van Essie, uit de nieuwste lente-collectie (komt binnenkort nog volledig op de blog met de andere kleurtjes). Daarnaast zie je de nieuwste mascara van Rimmel, geen roze kleur, hij is gewoon zwart, maar de verpakking past er perfect bij! Het is de Volume Colorist, die je wimpers niet enkel een zwarte kleur geeft als je hem opdoet, maar hij gaat de wimpers geleidelijk aan donkerder gaan kleuren, dus ook als je geen mascara op hebt, blijft het gekleurde effect nog zichtbaar dankzij een natuurlijke kleurstof. 

De Anti-Bacterial Hand Gels van Bath&Body Works blijven mijn favorieten, en er zit er altijd wel eentje in mijn handtas. Ze kregen onlangs een make-over, dus als mijn vriend naar de States afzakte, bracht hij mij een aantal nieuwtjes mee, waaronder deze Blushing Tulips & Peonies!! Ik moet je niet zeggen dat deze een heerlijke geur heeft zeker ;).

Ook roze op de lippen is iets waar ik het vaakst voor kies. Deze beauty van LCN, flirty twist wou ik hier dolgraag bijplaatsen, gewoon omdat hij er zo mooi uitziet door zijn verschillende tinten. Ik gebruik hem niet zo heel vaak, omdat hij nogal een soort van glans bevat, wel mooi op zich maar ik kies er toch niet zoveel voor.

Op de achtergrond zie je nog de Beautyblender in zijn felroze kleur, heel handig om foundation aan te brengen, en daarbij ook de Chanel Chance haarmist en de Soap & Glory scrub, allebei niet nieuw, maar toch twee heerlijke geuren die ik graag gebruik en een mooie roze kleur!

Wat denken jullie van deze roze selectie? Hebben jullie een favoriet roze product?
Er komt binnenkort nog een nieuwe kleur aan, zijn jullie al benieuwd welke ik gekozen heb?