Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: Spring feelings & a little bit of love


Portus Ganda in Gent

Het is alweer een maandje geleden sinds mijn vorige random pics, dus tijd om nog eens de leukste alledaagse foto's op de blog te zetten. Helemaal in het teken van de lente, die toch af en toe eens komt piepen, en ook verse bloemen in huis zorgen voor de juiste sfeer. Maar ook heel wat gezelligheid, lekker eten, fijne momenten die zorgen voor leuke herinneringen, wat de dag van vandaag besef ik maar al te goed dat dit het belangrijkste is in het leven!

Een pizza-avondje is toch altijd wel eens leuk, zeker als je ze niet zelf moet klaarmaken. Dankzij de site van pizza.be is het handig om alle bezorgrestaurants in je buurt te vinden!

Ik  vertelde jullie onlangs over de gezellige SKM-avond, heel wat leuke kledij maar vooral ook deze geweldig mooie frigo van SMEG sprong me direct in het oog (zou wel perfect in mijn keuken passen ja ;))

Maar de avond was ook gewoon heel gezellig, samen praten, kleren passen enz. met heel wat andere leuke bloggers, en selfies horen daar ook bij, hier samen met de lieve Stephanie.

Taartje op het werk, zeg ik geen neen tegen ;) 

Ik word zo vrolijk van verse bloemen in huis, tulpen zijn in de lente toch één van mijn favorieten!

Ik ben nog altijd zo blij met mijn lightbox, en op speciale gelegenheden krijgt hij natuurlijk ook een aangepaste lay-out! Hoe schattig is het konijnenlampje niet trouwens!

Ook Playmobil zorgde voor een laat Paasgeschenkje voor the little guy. Hij is helemaal fan van Porsche tegenwoordig, en wat dan ook heel erg blij met dit nieuw speeltje!

Voor een etentje voor mijn mama haar verjaardag, koos ik voor gouden glitters en een statement-necklace (forever21).

Ik sluit af met deze foto die ik vorige week nam op weg naar het werk! Hij doet me eraan denken dat het geluk en de liefde in de kleine dingen zit, geniet ervan, dubbel en dik!! xx