Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique Chubby Lash Fattening Mascara


Na de Chubby sticks voor de lippen, wangen en ook als oogschaduw, mag Clinique nu nog een product aan hun gamma toevoegen, namelijk de Chubby Lash Fattening Mascara! Een mascara die de wimpers volume, lengte en krul geeft, en dat in vier verschillende tinten. Ik testte de Massive Midnight, een mooie donkerblauwe kleur, kijk eens mee:

De mascara tovert met zijn grote applicator dunne wimperhaartjes om in volle, mooie wimpers. De formule is opbouwbaar, je kan dus gaan aanbrengen volgens het gewenste resultaat. Daarnaast is hij ook langhoudend, gaat niet gaan vlekken, klonteren of plakken. Naast vollere wimpers, zorg hij ook voor een mooi volume en een intense kleur, dankzij de pigmentrijke formule met pigmenten die de kleuren zachter en draagbaar maakt.

Hij is verkrijgbaar in vier verschillende tinten, Jumbo Jet (zwart), Massive Midnight (blauw), Portly Plum (donkerpaars) en Two Ton Teal (blauw-groen).
Welke kleur kies je nu best voor jouw oogkleur?
Blauwe ogen: Jumbo Jet of Two Ton Teal
Groene ogen: Portly Plum of Massive Midnight
Bruine ogen: Massive Midnight of Portly Plum
Hazelnootkleurige ogen: Two Ton Teal of Portly Plum

Ikzelf heb groene ogen, dus probeerde de Massive Midnight. Ik ben normaal gezien gewoon van altijd zwarte mascara te dragen. Maar deze vind ik toch heel geslaagd, het is best een donker blauw, maar toch geeft het net dat extra tikkeltje kleur die mijn ogen iets feller laten uitkomen.
Daarnaast is de formule ook heel fijn, hij brengt heel makkelijk aan door het grote borsteltje. Mijn wimpers zien er direct langer, voller en mooi gescheiden uit. Ook heel fijn vind ik om deze onder een zwarte kleur mascara aan te brengen, als soort van primer zeg maar, omdat hij echt een heel mooi effect geeft aan de wimpers.

Wat denken jullie van het resultaat? En gaan jullie soms voor gekleurde wimpers?

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara - €19.50
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be