Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: L'Occitane Jasmin Immortelle Neroli


Met het begin van de lente, mogen er wel wat spring-vibes op de blog verschijnen. En met dit parfum is dit zeker het geval! Zijn vrolijke verpakking maar ook zijn heerlijke geur geeft je direct een zonnig gevoel. Het de Jasmin Immortelle Neroli Eau de Toilette van L'Occitane, uit de Pierre Hermé collectie. Ik vertel jullie graag wat meer over deze geur:

Het gezicht achter het merk L'Occitane Olivier Baussan werkte voor deze collectie samen met pâtissier Pierre Hermé. Resultaat, een verrassende, kleurrijke collectie, met herinneringen aan reizen naar het Middellandse Zeegebied en Corsica. Er zijn drie verschillende geurcombinaties beschikbaar, zo is er Pamplemousse Rhubarbe, Miel Manderin en deze is de Jasmin Immortelle Neroli, heel bloemig en vrouwelijk met als hoofdingrediënten Jasmijn, Oranjebloesem en de Immortelle bloemetjes.

Top noten: Citroen en Roze Peper
Hart noten: Jasmijn, Immortelle en Neroli (oranjebloesem)
Basis noten: Muskus en Hout

Het parfum opent heel fris door de citrus, de bloemengeur volgt al snel waardoor de geur iets warmer wordt en vooral de oranjebloesem neemt daarbij de bovenhand (wat ik heel erg fijn vind, want het is één van mijn favoriete geuren). Hij is heel zacht en elegant.
De collectie is eigenlijk een kerstcollectie, maar voor mij is dit echt de perfecte lentegeur! En ook de verpakking geeft direct een lente-gevoel door de gele kleur.

Wat denken jullie van dit fijne parfum? Welk parfum draag jij momenteel het liefste?

L'Occitane - Jasmin Immortelle Neroli 
Eau de Toilette - 75ml - €55
Te koop in de parfumerie of op de L'Occitane webshop