Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Easter/Spring on my mind with Lush


Oh, heerlijk is het toch dat zonnetje waar we de afgelopen dagen van hebben kunnen genieten, en ook nog de komende week mogen doen! Je merkt het, iedereen loopt vrolijk en is al helemaal in lente-stemming. Neem daarbij nog eens vrolijke producten met een heerlijke geur, en het kan helemaal niet meer fout gaan. Ik stel je voor, de leuke Lush Lente/Paas-collectie:

Ik begin met de superleuke Bunch Of Carrots bubble bar, die zitten al enkele jaren in de Paascollectie, oorspronkelijk als een oranje bos wortelen, dit jaar hebben ze de kleuren en geuren aangepast. Felle kleurtjes in roze-tinten en een heerlijke tropische citrusgeur.
De wortels zijn ook herbruikbaar, even onder de kraan houden of door het water zwieren voor de nodige bubbels, en daarna leg je ze aan de kant om te drogen en kan je ze een volgende keer opnieuw gebruiken.

Het stuk zeep is een stukje van de Somewhere Over The Rainbow soap. Het gehele stuk zeep is een heel grote ronde als regenboog. Daar worden dan stukjes van gesneden, ik heb oranje met geel, boordevol glitters.
Hij bevat een opwekkende geur dankzij Siciliaanse mandarijn, neroli en Turkse roos. Echt een heerlijke geur, gewoon een stukje van de zeep ergens leggen (ligt momenteel in de badkamer), en je wordt zo blij! Maakt mijn huid ook extra zacht, dus win-win!

De Bath Bomb op de foto is de Rose Bombshell, van de moederdagcollectie. Geeft roze badwater, hoe kan het ook anders, mét gele rozenblaadjes. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar ik ben zo benieuwd. Hij bevat rozen absolue en rozenolie, maar ook Siciliaanse citroen en geurige geraniumolie.

Nog voor de moederdagcollectie, en jammer genoeg enkel verkrijgbaar via de Lush.co.uk, is deze superleuke Flowering Tea. Een herbruikbare Bubble Bar in de vorm van een theezakje. Hij bevat een heerlijke bloemengeur, en binnenin ook echte bloemblaadjes, met blauwe korenbloemen, jasmijn en rozenhout.

Als laatste heb ik voor jullie nog het superschattige Bouncy Bunny. Een shower Jelly in de vorm van een konijntje. Beetje glibberig onder de douche, maar net zo grappig dan! Hij heeft een heerlijke geur, dankzij Braziliaanse sinaasappelolie, waar je heel wakker en opgewekt van wordt. Maakt de huid ook heerlijk zacht.

Wat denken jullie van deze leuke Lush producten? Hebben jullie ook al helemaal zin in lente en Pasen?

Lush Pasen - verkrijgbaar vanaf 19 februari 2016
Bunch of Carrots - €9.95
Somewhere Over The Rainbow - €6.50 - 100 g
Bouncy Bunny - €6.95
Lush Moederdag - verkrijgbaar vanaf 1 april 2016
Rose Bombshell - €5.95
Flowering Tea (enkel verkrijgbaar via Lush.co.uk)