Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Dove Original Deo Care

Iedereen kent het wel, de auwch-kreet als je deodorant opdoet na het scheren van de oksels. Als je last hebt van dat probleem, raad ik je zeker eens de Dove Original deodorants aan, verkrijgbaar in Roll-on of Compressed, die bevatten een hydraterende crème die ervoor zorgt dat je na het scheren minder last en irritatie hebt. Kijk eens eventjes mee:

De Dove Deo Original is dus verkrijgbaar in twee verschillende soorten, namelijk de Compressed die evenlang meegaat dan een grote bus deodorant, maar hij bevat minder drijfgas, dus beter voor het milieu en ook handiger om in je handtas mee te nemen! Daarnaast is er ook de Roll-On, een deo-roller die heel verfrissend aanvoelt. Ik had het vroeger niet zo voor deodorant in roller vorm, maar deze vind ik echt heel fijn. Hij voelt helemaal niet zo 'nat' aan, integendeel, hij werkt heel verzorgend en dat voel je ook.

De deo's zijn niet enkel effectief tegen zweet en nare geurtjes, ze bevatten 1/4 hydraterende crème en Vitamine E, wat er dus voor zorgt dat ze ook zacht en verzorgend zijn voor de huid.
Je oksels kunnen na het scheren snel geïrriteerd geraken, door ze bv. snel eens te scheren zonder scheercrème, dan zijn de haartjes wel verdwenen, maar je huid voelt meestal niet zacht aan en dan kan je wel een pijn voelen als je deo gebruikt. Met deze voelt het net verzachtend aan, net als een fijne bodylotion om je huid te gaan voeden, en daarbij blijven ze ook de hele dag nog hun werk doen met als resultaat frisse oksels die zacht aanvoelen!

Verzorg jij je oksels goed na het scheren? En wat denk je van deze Dove Deo's?

Dove Original Deo Care 
Compressed - 75ml - €3.19
Roll-on - 50ml - €3.19
Verkijgbaar in de drogisterij, warenhuizen, ...

Lees meer ervaringen op de facebook-pagina van Dove