Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: ORLY Melrose Spring Collection 2016


De lente is ver te zoeken buiten, maar met een fel kleurtje op de nagels probeer ik toch een beetje het lente-gevoel boven te halen. Met de lentecollectie van ORLY, Melrose, lukt dat zeker, heel wat felle en hippe kleuren, glitters en glans. ORLY haalde zijn inspiratie voor deze collectie bij het Melrose District in Los Angeles, waar het barst van hippe winkels, restaurants, designerkledij, ...

De Melrose collectie bestaat uit zes kleurtjes, in roze- en groentinten. Enkele pasteltinten, maar ook wel felle neonkleuren, parelmoer en glitters. Heel wat om uit te kiezen dus, een veelzijdige collectie voor ieder wat wils.
Ik gebruikte eerder al nagellakjes van het merk, en vond die altijd heel erg fijn in gebruik. Bij deze collectie moet ik zeggen dat de lak soms wel heel dik aanbracht, ook al probeerde ik mijn kwastje zoveel mogelijk af te wrijven. Het dus een beetje zoeken om aan te brengen en een mooi resultaat te bekomen.

Trendy is een koraalkleurtje met best een neon finish, ziet er dus zachter uit op foto dan in werkelijkheid. Hij bevat ook een zilveren shimmer, niet zo heel erg zichtbaar op de nagels zelf, maar als ik het eraf haalde viel het me op dat mijn vingers vol glitters hingen. Ik vond deze heel moeilijk om mooi egaal aan te brengen, was het door de structuur met de shimmer, of niet, maar de nagellak was helemaal niet zo glad.

Vintage is een muntgroen kleurtje, perfect lentekleurtje en één van mijn favorieten. Deze was best fijn en makkelijk aan te brengen, gaf een mooi resultaat.

Windowshopping is een felroze kleur, best met een neon finish. Ik vond ook deze heel erg mooi, en geeft je direct een zomers gevoel en laat je huid ook bruiner uitkomen!

Feel the Funk springt een beetje uit in deze collectie, met zijn paarse kleur en holografische glitters. Ik dacht, niet echt een lakje voor mij, maar vind hem heel erg tof. Brengt ook makkelijk aan, en geeft een leuk resultaat op zich, je hoeft hem dus niet met een andere lakje gaan combineren, al kan je dat wel doen als je wilt.

Beautifully Bizarre is een lichtroze-lila kleur met een parelmoer glans. Mooie kleur, al was deze bij mij ook best heel dik om aan te brengen waardoor het resultaat niet zo egaal was.

Hip and Outlandish is een turquoise kleurtje, makkelijk aan te brengen en een mooi resultaat.

Mijn favorieten zijn Vintage, Windowshopping en Feel the Funk.
Mijn swatches zijn niet zo heel duidelijk misschien, maar ik verwijs je graag door naar Beautygoddess, Deb maakt altijd heel mooie nagellakswatches, en ook voor deze collectie deed ze dat waarbij je de finish heel mooi kan zien.

Wat vinden jullie van de collectie? Welke kleur is jouw favoriet?

ORLY Melrose Collection Spring 2016
18 ml - €12.95/st.
Verkrijgbaar bij oa. Di op orlybelgium.be