Mogelijk gemaakt door Blogger.

New workout clothes = New energy #teamdecathlon


De laatste maanden was ik een beetje mijn motivatie kwijt om te sporten, niet echt omdat ik er geen zin in had, meer omdat ik de tijd niet vond. Maar, no more excuses, ik heb een volledig nieuwe garderobe om stylish te gaan sporten dankzij Decathlon, en ik moet zeggen, dat motiveert echt! Ik had echt zin om mijn nieuwe kleren aan te trekken en mijn workout te starten!
De kleren zijn echt heel comfy (ik dacht dat zo een spannende sportbroek niets voor mij was, maar die zit gewoon heel gemakkelijk) en supermooi, ik heb felroze Nike's dus ik heb de sportkleren een beetje uitgekozen zodat het er toch allemaal mooi bij past!

Ik had echt niet verwacht dat ik bij Decathlon zoveel leuks zou vinden. Ze hebben echt wel een groot aanbod, het was een beetje zoeken naar de items die perfect bij mij passen, maar ik heb ze zeker en vast gevonden. En niet alleen zien ze er leuk uit, ze voelen ook heel comfortabel om aan te hebben én om mee te sporten, zeker niet onbelangrijk. Daarnaast zijn ze ook heel betaalbaar, de shirtjes kosten rond de €10, sweaters tussen de €10 en €15 en de leggings kosten €19 (zwarte) en €22.50 (print 7/8).

Beweging is heel belangrijk, ik ben nu onlangs ook van job veranderd waardoor ik nu toch minder beweging heb dan vroeger dus vind ik het echt wel nodig om actief te zijn/blijven. Maar het is niet makkelijk om sporten te gaan combineren met een job, gezin, huishouden, ... Als ik 's avonds thuiskomt plof ik ook graag in de zetel of werk ik wat aan mijn blog, daarom vind ik het wel handig om een vaste 'sport-afspraak' te hebben. Ikzelf ga op donderdagavond sporten, dan volg ik conditietraining. Het is heel gevarieerd, van lopen, balsporten tot heel wat oefeningen op de mat.
Ik zou heel graag van thuis uit kunnen sporten, en ik zeg altijd van ik ga dat eens doen, maar dat komt er gewoon niet van!

Wat ik mezelf wel heb voorgenomen, eens het wat langer klaar wordt, dat ik toch één avond in de week ga lopen. Ik zou dat echt willen beginnen opbouwen. Heb eigenlijk niet echt een idee hoe eraan te beginnen, voor hoeveel km kies je om te starten, combineer je lopen met stappen of blijf je direct lopen? Wat is het beste moment om te gaan lopen, voor of toch na het avondeten?
Als jullie tips hebben, ik hoor het graag!

Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe sport-outfit? En gaan jullie vaak sporten, zo ja, wat en wat draag je?

Bekijk zeker eens het grote en gevarieerde aanbod op de webshop van Decathlon

Post in samenwerking met Decathlon