Mogelijk gemaakt door Blogger.

Food: Paas brunch lekkernijtjes


Pasen komt er bijna aan, zondag is het zover. Wij kijken hier thuis al uit naar de paashaas die eitjes komt verstoppen. Vorige zondag was het hier al een beetje Pasen, geen verstopte eieren, maar wel heel wat lekkers op de gezellige Pre-Easter-Brunch die ik organiseerde voor enkele vriendinnen bij mij thuis. Iedereen had superlekkere dingen bij, én er waren ook cadeautjes! We hadden geen zin om te wachten tot een volgend kerstfeestje, dus haalden we er ook voor Pasen gezellige lente-cadeautjes bij! Ik zet hier enkele gerechtjes op een rijtje, van taart en brownies van bij Toert tot granola met yoghurt en hartige muffins, misschien handig om wat tips op te doen voor jouw Paasbrunch!

Natuurlijk geen Paasfeestje zonder chocolade, dus er waren chocolade-eitjes, m&m's, paassnoepjes en de meest schattige marshmallows in de vorm van kipjes! Ze waren ook geweldig lekker!
Naast chocolade-eitjes, had ik ook gewone eieren gekookt, dat hoort er ook bij natuurlijk!

Wat lag er nog op onze brunch-tafel? Zo waren er tal van kleine pistolets, maar ook chocoladebrood en panettone (brood met vruchten). Er was heerlijke Granola van Ateliers de Fêtes die we combineerden met griekse yoghurt of Kokosyoghurt van Alpro met vers fruit zoals aardbeien, rode en blauwe bessen, frambozen en ook superfruit.
Daarnaast was er ook een heerlijke bessengalette, en brownies (echt de beste die ik ooit gegeten hebben, so good). Beide kwamen van Toert, waar je artisanale taarten kan bestellen. Ze hebben heel wat heerlijke dingen, ik moet snel nog wat uitproberen.

We hadden ook nog enkele hartige items om het evenwicht een beetje te behouden. Zo waren er superlekkere muffins met broccoli en feta-kaas, taboulé en mozzarella gecombineerd met schijfjes tomaat en gegrilde aubergine.

Hmm, ik heb zo lekker gegeten (veel te veel haha) en had zo een gezellige tijd. Wat vinden jullie van onze Paasbrunch? Doen jullie zondag ook iets voor Pasen?

Bedankt lieve Charlotte, Hanne, Jessie en Liesbeth voor de leuke babbels, lekkere hapjes, toffe cadeautjes maar vooral het plezier en het samenzijn <3