Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Mijn Lievelingskleren van #SKM


Jullie zagen vorige week al de kapstok voorbijkomen, waarop staat 'de lievelingskleren van Sprinkles on a Cupcake'. Vandaag zien jullie eindelijk waarover dit gaat. Ik werd donderdagavond uitgenodigd door de mensen van SKM, de kledingzaak te Aartselaar waar ze tal van merken aanbieden voor het hele gezin. Ze hebben hun winkel onlangs vernieuwd, en ook heel wat nieuwe, moderne merken toegevoegd aan hun gamma. Om de mensen daarvan op de hoogte te brengen, organiseerden ze dus een bloggersavond, waarbij we onze lievelingskleren mochten uitkiezen. Ik trok ze dit weekend al aan, en maakte enkele foto's om mijn outfit aan jullie te tonen!

De winkel is echt heel groot, en met de komende lente en zomer, zag die er ook heel kleurrijk en fleurig uit. Heel wat tropische prints, pastelkleuren, maar ook zwart-wit en felroze zie je helemaal terugkomen. Ik zag een mooie lange broek met print, een bloemenkleedje en mooie handtassen, maar uiteindelijk ging mijn voorkeur toch uit naar een denim shirtdress van Tommy Hilfiger en een rosé-gouden jasje van Scee. De foto's zijn toch al een beetje in lente-zomersfeer, perfect met het zonnetje van dit weekend.

Oké, het was best koud met enkel deze outfit aan, maar alles voor een goede foto ;) Voor en na de foto's combineerde ik het kleedje gewoon met zwarte panty's, korte laarsjes en een zwart lederen vestje.
Wat vinden jullie van de kledingstukken?

Outfitpost in samenwerking met SKM