Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Revlon Colorburst Lip Butter


Vandaag toon ik jullie enkele leuke en kleurrijke lipproducten, namelijk de Colorburst Lip Butters van Revlon, in de kleurtjes Tutti Frutti en Sweet Tart. De producten zijn heel populair in Amerika en de UK, en hoewel het merk niet zo makkelijk verkrijgbaar is bij ons, kan je deze beauties vinden bij de webshop parfumania.
Ik vertel graag wat meer over de Colorburst Lip Butter en toon jullie hoe de kleurtjes eruit zien:

De Colorburst Lip Butter is een soort product dat ik heel erg graag draag, het is een beetje zoals een lippenbalsem, dus heel verzorgend, maar met een leuk kleurtje. Perfect voor de winterperiode, wanneer de lippen wat droger kunnen gaan aanvoelen en een echte lipstick misschien niet zo aan te raden is.
De formule van de Lip Butters is een combinatie van shea- en kokosboter met hydraterende mango-olie die de lippen gaan verzachten en verzorgen. En mijn lippen voelen echt heel gehydrateerd aan.

De kleuren zijn ook echt top, niet zomaar een sheer laagje zoals bij een echte getinte lippenbalsem, maar ze geven echt een mooie en zichtbare kleur af, die je ook makkelijk kan gaan opbouwen, hoe meer laagjes, hoe intenser de kleur. De kleur blijft niet zo heel lang zitten, als je iets eet of drinkt merkt je het snel dat de kleur vervaagt, maar de verpakking is ook zo heel erg leuk, dat het niet erg is om hem regelmatig terug boven te halen. Ze zijn daarnaast ook heel makkelijk om aan te brengen, glijden over de lippen en zijn heel creamy.

De Sweet Tart is de roze kleur van de twee, een zacht roze, niet te opvallend maar ook geen baby-roze. Tutti Frutti is de oranje kleur, redelijk feloranje maar toch met een peachy-koraal ondertoon. Ik kies niet zo vaak voor oranje-tinten, maar vind hem toch mooi staan. Ze hebben beide een mooie glossy finish en zijn makkelijk op te bouwen als je wilt gaan voor een meer opvallende kleur.

Wat denken jullie van deze kleurtjes? Kiezen jullie ook vaak voor lip butters, of eerder echte lipsticks?

Revlon Colorburst Lip Butter 
Sweet Tarte & Tutti Frutti - €10.95
Verkrijgbaar bij Parfumania.nl