Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Givenchy Poudre Lumière Originelle


Vandaag een prachtig product op de blog, namelijk de Poudre Lumière Originelle uit de lentecollectie van Givenchy, La Revelation Originelle. Met deze collectie staat sereniteit en licht centraal, transparante en zachte kleuren, die zorgen voor een engelachtige schoonheid.
Dit poeder is daarbij de ster van deze collectie, en je zal direct merken waarom:

Dit mooie zachtroze gezichtspoeder ziet er gewoon geweldig mooi uit dankzij het prachtige kantwerkmotief van de couturecreaties van Givenchy. Bijna te mooi om te gaan gebruiken, maar dat zou dan ook heel erg jammer zijn, want hij zorgt voor een mooie glow op het gelaat. Je huid ziet er natuurlijker en frisser uit, een instant pink boost voor je winterse huid.

Je kan hem op het gehele gezicht aanbrengen, met een grote kwast als laatste stap van je make-uproutine, beetje als setting of om al je make-up mooi te blenden samen. Ik gebruik hem voornamelijk zo. Maar je kan ook gaan kiezen om bepaalde delen iets meer te gaan accentueren, zoals op de jukbeenderen, de rug van de neus, midden van de kin en op het voorhoofd, meer bepaald dus om een beetje als highlighter te gaan gebruiken.

Het effect is heel natuurlijk, en niet echt zichtbaar of makkelijk te zien, maar ik vind zelf dat ik toch een verschil opmerk wanneer ik deze gebruik of niet. Mijn gezicht heeft echt een mooie glow en een frisse finish.

Daarnaast op de foto zie je de Phenomen'Eyes Mascara, die in deze lentecollectie beschikbaar is in de kleur Deep Grey. Iets lichter en minder hard dan een zwarte kleur, wat je ooglook heel aangenaam en fris maakt, en dus perfect past bij deze collectie. Ik gebruikte de applicator al eerder, met de zomercollectie van vorig jaar, in een groene kleur, en net als toen vind ik ook deze terug heel makkelijk in gebruik. Je kan alle wimpers perfect voorzien van een laagje kleur, handig te draaien in elke richting.

Wat vinden jullie van deze producten? Zijn jullie ook zo dol op het poeder?

Givenchy La Revelation Originelle
Poudre Lumière Originelle - €58.50
Phenomen'eyes Deep Grey - €33
Vekrijgbaar in de parfumerie