Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Spring feelings with Dior Glowing Gardens


Oké, we zitten nog steeds in de winter, maar eens dat februari goed gestart is, mogen we toch beginnen dromen van zonnige lentedagen. De dagen worden al langer, het is iets warmer en de bloemetjes fleuren het huis op. En ook de nieuwe lentecollecties liggen in de winkels. Vandaag laat ik jullie kennismaken met enkele prachtige producten van de Dior Spring Collection, Glowing Gardens. De collectie bestaat uit prachtige kleuren, vooral de ogen mogen eruit springen, de lippen worden zacht gehouden met verzorgende producten en de nagels komen precies uit een lenteboeket.

Als eerste toon ik jullie graag een nieuw product, de Diorshow Colour & Contour, een tweezijdig potlood met aan de ene kant een eyeliner en de andere kant een oogschaduw. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleurenduo's, deze is Iris, bestaande uit een paarsgrijze oogschaduw en een eyeliner in nachtblauw. De producten zijn waterproof en blijven de hele dag zitten. Heel handig in gebruik als je snel moet zijn. Het zijn kleuren die ik zelf niet direct zou combineren, maar als ik ze opdoe komen ze heel mooi uit. Ik bouwde de oogschaduw uit aan de buitenste zijde van mijn bewegend ooglid, de binnenzijde zette ik aan met een lichtroze. Maar je kan ook de oogschaduw op je volledig bewegend ooglid alleen aanbrengen. De eyeliner bracht ik aan boven mijn bovenste wimperrand, en ook onderaan, die ik wat vervaagde met de oogschaduw.

Op mijn lippen, de Dior Glow Color Reviver Balm in Lilac. De Dior Glow is een lippenbalsem die oorspronkelijk een natuurlijke roze kleur geeft en zich aanpast aan de eigen lipkleur. Deze is nu de nieuwe Lilac editie, geeft een koel zachtroze kleur, heel mooi en natuurlijk, en mijn lippen voelen heel verzorgd aan!

Ook de nagellakjes in deze collectie zijn geweldig mooi en brengen je helemaal in de lente-sfeer! Vier lentekleuren, het grasgroene 'Gardens', de kleur van rode pioenrozen voor 'Pivone', het zachtpaarse-mauve 'Lilac' en helderblauwe voorjaarslucht in het prachtige 'Bleuette', en deze laatste zie je hier op mijn nagels. Een mooi zacht pastelblauw die er supermooi uitziet. Sowieso heb je twee lagen nodig om een mooi en egaal resultaat te bekomen. Het aanbrengen zelf gaat heel vlot, bij de eerste laag denk je even van oei zo streperig en oneffen, maar dat komt allemaal goed.

Wat denken jullie van deze producten uit de Glowing Gardens collectie? Hebben jullie ook al zoveel zin in lente?

Dior Glowing Gardens
Diorshow Colour & Contour 157 Iris - €36.24
Dior Addict Lip Glow 005 Lilac - €38.43
Dior Vernis 301 Bleuette - €27.45
Verkrijgbaar in de parfumerie