Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Skittles, BB-8 & Chip


We zitten ondertussen al volop in de maand februari, waar vliegt die tijd naartoe! Ik kijk al uit naar lente en zomer, maar eigenlijk, de tijd gaat echt veel te snel voorbij!
Maar hop, bij deze, geen kerst of nieuwjaar-foto's meer, maar de leukste foto's van afgelopen weken, met hmm niet zo lekkere drankjes, USA-goodies en een nieuwe job!

Ik lust heel graag de snoepjes van Skittles, dus was benieuwd naar dit milkshake-drankje, maar het is niet echt aan te raden, vond het helemaal niet lekker!

Heel wat regen afgelopen weken, een paraplu is niet altijd zo handig dus een kap aan een jas komt dan nog zo goed uit, zeker als hij perfect past bij je lipstick ;) 

Regenweer is ook knutseltijd, we maakte deze superleuke BB-8 Star Wars ballon. 

Heerlijk toch zo een zonsopgang!!

Mijn vriend trok in januari meer dan twee weken naar Amerika, en lief dat hij is, hij bracht me deze superleuke spulletjes mee <3!! Ben met alles heel erg tevreden. De Vans heeft hij trouwens zelf helemaal alleen uitgekozen, ze zijn zowat brons-rosé gold, heel erg mooi!

Maar als ik echt moet kiezen, was ik echt het meest gelukkig met dit kleine tasje van de Disneyfilm Belle & het Beest. Ik droom er al zolang van, hij is hier nergens te verkrijgen dus was er echt heel blij mee! Past perfect bij mijn Lumière ;)

Gisteren startte ik met een nieuw hoofdstuk in mijn leven, na heel wat jaren nam ik eindelijk de stap om een nieuwe job te beginnen. Beetje spannend en nog heel wat uit te zoeken, maar ik heb er heel veel zin in!

Zo, wat denken jullie van mijn alledaagse foto's! Wens jullie alvast een fijn weekend x