Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney - Zootropolis


Vanaf vandaag speelt er alweer een nieuwe Disneyfilm in de bioscoop, de allereerste voor 2016, namelijk Zootropolis! En als je eens zin hebt om goed te lachen, dan kan ik deze film alleen maar aanraden! Ik ging alvast een kijkje nemen op de Avant-Première in Brussel, en ik vond de film geweldig, spannend en boordevol grappige momenten, met ook wel een mooi verhaal achter!
Wat meer info over de film:

De film speelt zich af in een moderne dierenstad Zootropolis, waar alle dieren samenleven. Er is plaats voor iedereen, van de grootste olifant tot de kleinste muis, en iedereen kan zichzelf zijn. De stad bestaat uit vier verschillende buurten, zo is er Konijnenburcht, waar miljoenen schattige konijntjes wonen, het tropische Regenwoud District, Toendrastad waar het eeuwig winter is, en Sahara Plein. 
Hoofpersonage in de film is Judy Hopps. Het was haar droom van kleins af om agente te worden, en ze keek er zo naar uit toen ze eindelijk aan de slag kon in Zootropolis. Maar het was niet makkelijk om het allereerste konijn bij de politie te zijn. Gelukkig is Judy geen opgever, en is ze vastbesloten om zichzelf te bewijzen tegenover al haar sterke en grote collega's. Ze grijpt daarbij de kans om een moeilijke zaak op te lossen, waarbij ze moet samenwerken met een sluwe vos, Nick Wilde.

Ik heb echt supergoed gelachen met de film, hij is leuk zowel voor kinderen als voor volwassen. Er zit een beetje spanning in, maar ik heb vooral vaak gelachen. De film vertelt ook een mooi verhaal, die waar alle soorten dieren samenleven in eenzelfde wereld, de mens kan er nog iets van leren!!

Op de Avant-Première waren ook de regisseurs Rich Moore en Byron Howard, én producer Clark Spencer vanuit de Verenigde Staten afgezakt naar ons land, wat echt wel heel tof was om mee te maken. Ze vertelden kort wat meer info over de personages, maar lieten ons bv ook weten dat ze maar liefst vijf jaar aan deze film gewerkt hebben. Zo gingen ze zelf tot in Afrika om te bestuderen hoe bepaalde diersoorten leven en reageren, om de film zo echt mogelijk te maken.

Wat denken jullie van deze film? Gaan jullie een kijkje nemen?

Disney - Zootropolis
Vanaf 10 februari in de bioscoop